7. huhtikuuta 2017

6 ASIAA JOISTA HALUAN OLLA KIITOLLINENVälillä pysähdyn miettimään sitä, että kuinka monia päivittäin ympärillä olevia asioita pidetään ihan liikaa itsestäänselvyytenä. Ainakin mä pidän. Nyt, kun aurinko on laskemassa, laitan Spotifystä lempparilistan soimaan ja kirjotan kirjaimellisesti ylös asioita, joista haluan olla kiitollisempi joka päivä.

Perhe

Tottakai ensimmäisenä listalla on perhe, koska niin yksinkertaista kuin se onkin - family first. Haluun olla kiitollisempi siitä, että mulla on ehjä, rakastava ja lämmin perhe. Mulla on äiti sekä isä, mulla on hupsu isoveli sekä maailman suloisin pikkuveli. Mulla on perhe, joka on mun tukiverkkona huonoinakin päivinä. Mulla on perhe, joka on kaikki kaikessa.

4Koti

Kiitollisempi kodista, koska se on paikka, mihin voi aina mennä. Paikka, jossa voi vaan olla. Paikka, jossa on turvallista ja jonne on kiva kutsua rakkaita ihmisiä. Koti on mulle turvapaikka - ja siksi haluan olla kiitollinen siitä.

Ystävät

Mä haluun olla kiitollisempi mun ystävistä. Siitä, että mä oon tutustunu jokaiseen mun ystävään. Ja kun mulla on vaikeita hetkiä, mun ystävät on aina tukena. Siitä, että oon saanu jakaa niin mun elämän hauskimpia että surullisimpiakin hetkiä niiden kanssa. Siitä, että oon saanu nauraa niin paljon, että ihan sattuu. Siitä, että oon saanu itkee jonkun olkapäälle. Haluan olla kiitollisempi mun parhaalle ystävälle kaikesta. Siitä, että tiiän 100%, että se on mun vierellä tapahtuisi mitä vain.

1 Elämän pienetkin ilot

Haluan olla enemmän kiitollinen elämän pienistäkin iloista. Niitä voi olla muun muassa tuntemattoman hymy tai juttutuokio suloisen mummelin kanssa, Netflix-ilta tai se, kun huomaa, että vanhemmat ovat hakeneet kaupasta paljon ruokaa.

UntitledTuleva kesä

Haluan olla kiitollinen keväästä ja kaikesta siitä auringonpaisteesta, joka tällä hetkellä pilvipeitteen takaa irtoaakaan. Mä haluan olla kiitollinen myös tulevasta kesästä, koska mä tiedän, että on tulossa aivan unohtumaton kesä! Ja siksi haluan olla kiitollinen jo nyt. Edessä on enää 28 normaalia koulupäivää. Niiden lisäksi vain pari viikkoa rentoa olelua koulussa. Sitten starttaakin jo kesäloma!

3Matka Brightoniin

Olenkin jo hehkuttanut ihan älyttömästi lähtöäni Brightonin kielikurssille. Mutta heh, sallikaa mun hehkuttaa vielä tässäkin postauksessa! Haluan olla kiitollinen tästä matkasta, sillä tiedän, että tästä tulee unohtumaton matka. Tästä tulee niiiiin huippu reissu. En vielä vaan käsitä sitä kunnolla.. Haluan kiittää tuhannesti EF:ää, koska he ovat järjestäneet mulle tämän matkan. Kiitos


Tässä vielä linkki (klik!) sivulle, jossa kerrotaan 10 tapaa vahvistaa kiitollisuutta. Mä rohkasen sua ottamaan sieltä vaikka yhden kohdan sun tavoitteeksi huhtikuun ajaksi. Ajattele, että "kunhan vain kokeilen"! Mä itse ajattelin hypätä kokeilemaan tuota kiitollisuuspäiväkirjaa. Katsotaan, mitä siitä tulee!

5 kommenttia:

 1. Anonyymi12:32 ip.

  Ihana postaus!♡

  VastaaPoista
 2. Anonyymi4:36 ap.

  hei mistä sen esitteen pystyikään tilaamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.ef.fi/fp/brochure/04/form/
   Tuosta linkistä :-)

   Poista
 3. Anonyymi7:52 ap.

  Wau, mitä kuvia!!!

  VastaaPoista