13. kesäkuuta 2017

VIHDION KESÄ ON TÄÄLLÄ

Moi!
Taas on hurahtanut viime postauksesta aikaa. Mutta jokainen varmaan ymmärtää, että toukokuu on sitä kaikista kiireisintä aikaa, kun tuntuu, että kaikki painaa yhtäaikaa päälle. Mutta nyt vihdoin ja viimein pääsen taas jakamaan kuvia ja fiiliksiä siitä, kun kesäloma vihdoin pääsi alkamaan!!

Untitled

Eli tosiaan viime lauantaina 3.6. oli meidän koulun kevätjuhla. Siellä sitten meille ysiluokkalaisille jaettiin päättötodistukset! Mulla oli aivan järkyttävä mekkokriisi - siis hankin tuon mekon kaksi päivää ennen juhlaa. Olisin (tai siis olinkin) ollut ajoissa, mutta tilasin aluksi kaikki vaihtoehdot netistä, mutta mikään ei ollut "hyvä", joten palauttelu ja uuden etsiminen vei aikaa. Kiersin kaupungissakin kaikki kaupat läpi varmaan kymmeneen kertaan. Enkä ihmettele jos myyjät jo muistivatkin mut :-D No, tilasin maanantaina nellyltä kolme mekkoa testiin ja tuo sitten oli niistä sopivin ja istuvin. Stressasin ihan hirveästi, että onko mulla liian juhlava mekko, mutta ei se enää juhlassa siltä tuntunut, kun huomasi kaikkien yllä julavarusteet.

PicMonkey Collage1

Ja sitten monia varmaan kiinnostaa, että miten mulla meni yläaste ja tuliko omasta mielestä hyvä päättötodistus? Vastauksena on, että yläkouluaika meni aivan älyttömän nopeasti ja en siis vaan pysty kuvittelemaan, että oon tulevana vuonna lukiossa. Ensi viikko sitten jännätäänkin, että pääsinkö haluamaani lukioon! Päättötodistukseen olin tosi tyytyväinen. En itseasiassa voisi itseltä enää pyytääkään enempää. Ja mun omaksi yllätyksekseni sain myös stipendin, jota en ollut odottanut sitten pätkän vertaa.

Untitled

Oon kyllä tosi kiitollinen näistä vuosista yläkoulussa. Vaikka mulle yläaste (tai enemmänkin kasiluokka ja ysiluokan alku) ei ehkä ollu sitä maailman parasta aikaa - oon silti kiitollinen kaikesta. Oon saanu kasvaa ja oppia näiden vuosien aikana aivan älyttömästi. Tästä viimeisestä vuodesta oon erityisesti kiitollinen mun ystäville, jotka jakoivat mun kanssa nää viimeisetkin hetket. On niin hassua, että mun kaveriporukasta kaikki on eri kouluissa sitten ensi vuonna. No nyt se on sitten purkissa koko yläkoulu. Tulevana syksynä starttaa lukiomaailma ja pääsen kokemaan kaikenlaista: ensimmäisen koeviikon, ensimmäisen kokeen, penkkarit, wanhat ja lopulta kirjoitukset sun muut. Se on tosi jännittävää - siis ihan oikeesti on. No mutta nyt kuitenkin on aika nauttia kesästä! Tällä hetkellä ulkona kylläkin sataa, mutta olenhan mä jo kerennyt palaakin. Toivon oikeesti ihan super paljon, että tästä kesästä tuleepi yhtä huippu kuin viime kesästäkin!

Untitled

Tämän kuvan myötä on pakko vielä kertoa ysienpäivästä! Miedän koulussa on siis tapana aina järkätä yseille oma hauskanpitopäivä. Tänä vuonna meillä oli pukeutumisteema ja me pukeuduttiin turisteiksi. Syötiin tilattuja pitsoja ja lopuksi olikin ns. ysigaala, jossa palkittiin erilaisia titteleitä. Meitsi sai vuoden fashion -tittelin, josta olen kyllä kovin kiitollinen! Toi päivä oli aivan älyttömän hauska - toivottavasti päivän hauskuuden voi sisäistää tuon kuvan avulla, heh. :-D

Tässä vähän kuulumisia! Toivottavasi tykkäsitte lukea. Ihanaa kesää kaikille, joilla kesäloma alkoi! Nautitaan ja ladataan akut täyteen taas tulevaa syksyä varten♥︎

6 kommenttia:

 1. Anonyymi11:56 ap.

  Toi mekko on super-ihana!♥ Mistä se on?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi12:53 ip.

  Kiva kun taas kirjottelet!:) Hyvä postaus ja ihana tuo mekko♡

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3:13 ap.

  Heippa ja ihanaa kesän alkua sinullekin! Postauksen kuvat olivat kesäisiä ja värikkäitä, siispä kysäisenkin, että millä muokkaat kuviasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muokkailen Picmonkeyllä ja vsco camilla :-)

   Poista