6. kesäkuuta 2015

OLEN TUORE SEKÄ YLPEÄ ISOSISKO

Heips!
Meille on tosiaan syntynyt uusi perheenjäsen ja kerroinkin asiasta virallisesti täällä blogissa vasta viime postauksessa :-) Lupailin tällästä erillistä postausta, joten here we go!

oyis3

Ekan kerran kun äiti ja iskä kertoi aarteesta mulle mun isoveljelle - niin en varmasti reagoinut siihen ihan halutulla tavalla :-D Rakastan lapsia - ihan älyttömän paljon ei siinä mitään, mutta onhan se iso muutos kun omaan perheeseen tulee uusi perheenjäsen. Olin nimittäin tottunut jo elämään noin 13 vuotta perheessä, jossa on neljä jäsentä.
Aloin kumminkin tottua jo ajatukseen heti seuraavana päivänä ja ei mennyt kauaa kun olinkin jo laskemassa päiviä millon se vauva tulee! Laskettuaika äidillä oli 28.4 joten olihan siihen vielä aikaa..

oyis4oyis5

Äidin odotusaika meni ainakin mun kohdalla nopeasti. En tiedä menikö se niin nopsaan ädin kohdalla :-D Mutta poika sieltä oli tulossa ja varsin isokokoinen.
   30.4 saatiin viesti sairaalasta että nyt on pikkuveli turvallisesti maailmassa! Mentiin heti isoveljen kanssa koulun jälkeen kurkkaamaan uutta tulokasta :-) Olihan se älyttömän suloinen kaveri... Ja isokokoinen! Eihän tälle ole koskaan edes mennyt ykkös koon vaipat vaan kakkosella startattiin. Nyt ollaan jo kolmos koossa ja kasvaa ihan älytöntä vauhtia. Syntyessään painoi sen 4.580 kg ja veti meidän perheessä pohjat. Iskä ja mä ollaan nimittäin oltu molemmat yli neljän kilon syntyessään!
  Alkuvaiheistahan pikkuset vaan nukkuu, nukkuu, syö, nukkuu ja välillä pitääkin vaihtaa vaippakin! Rampattiin kodin ja sairaalan välillä siihen asti kunnes meidän aarre pääsi kotiin 3.5 - ja sen kunniaksi juhlisettiin vappua sekä vauvaa simalasein!

oyis

Kuten varmasti jokainen tuleva isosisko tai -veli pelkää ensin sitä, että jää itse omaan nurkkaansa. Tälläset ajatukset kävi pikaisesti munkin ajatuksissa. Oon itse kyllä huomannut vauvan olevan vain iso plussa koko perheelle! Ainakin musta me vietetään nykyisin enemmän aikaa yhdessä vauvan ympärillä kun ennen saatettiin kaikki vaan rämplätä eri laitteita ihan hiljaa (kuulostaako sulle tutulta? :-D) Sitä itsekin huomaa millainen oma prosessi on vauvan huolehtiminen ja näkee vähän mitä oikeesti äiti ja iskä on tehnyt myös munkin kohdalla!

oyis8

Meillehän tuli tämän pikkukaverin kanssa iso ikäero ja varmasti moni miettiikin että mitä mä itse  siitä oikeen ajattelen.
Olihan se aluksi pikkusen vaikeeta ajatella että meille tulee 14 vuotta ikäeroa. Onhan se paljon, mutta nyt kun oon laskeksellut ja tiedän jo muutaman muunkin kellä on sisaruksiin se 14 vuoden ikäero - ei se tunnu enää niin oudolta!
Mun äidin isosiskolla ja pikkusiskolla on 14 vuotta ikäeroa. Aikuisena tulevat hyvin toimeen! Näin lapsena on hankalaa ajatella että kun mä oon 20-vuotias niin mun pikkuveli onkin vasta alottamassa eskarin. Helpompaa on ajatella että kun mä oon 34-vuotias niin meidän pikkuinen kaveri on 20. Se ei kuulosta enään niin isolta ikäerolta vaikka siinä onkin se sama 14 vuotta, eikö?
Ja mikä olisikaan elämässä parempaa kun saada vielä yksi erittäin läheinen henkilö elämään? Ei varmasti mikään.

oyis9oyis10

Miten mä nukun yöt?
Mä nukun tositosi hyvin. Oon pienestä asti tottunut rumpujen paukkeeseen, kitaransoittoon yms. illalla ja nukahan melkeinpä paremmin kun ympärillä on pientä hälinää! Oon herännyt vasta kerran yöllä tämän kaverin itkemiseen, mutta muut yöt oon kyllä vetänyt yhteen putkeen.

pyis11

No mitäs meille kuuluu nyt?
Älyttömän hyvää! Vauvalla on silmistäkin turvotus jo laskenut ja sieltä on paljastunut älyttömän ihanat ja kauniit silmät. Aarre päästelee kivoja äännähdyksiä ja nostaa kädet ja jalat kerralla ilmaan ja äkistelee! On oltu kylvyssä ja tämä kaveri siitä vasta nauttiikin. Kuulemma meistä kolmesta ainut kuka on nukahtanut kylpyyn :-D Alkaa 56cm kokoiset vaatteet olemaan jo ihan liian pikkusia kun meidän jättiläinen kasvaa ja kasvaa.. Painaa tällä hetkellä suunnilleen 6 kg ja pituutta löytyy jo 60cm.
Kaveri on myös kova nostelemaan päätä ja seuraa katseella jo minne kukakin menee! Älyttömän ihana pikkukaveri ja älyttömän rakas kaikille meille. ♥︎
Itse kun kerran oikeesti rakastan niin paljon lapsia niin on tullut vauvaa hoideltua näin lomalla kyllä erityisen paljon. En oo oikeestaan vielä muuta tehnytkään!

Isot terveiset vauvelilta teille ja sekin toivottelee teille oikein kivaa kesää! :')

120 kommenttia:

  1. Oi että ihana postaus kaikin puolin!<3 Vauvalle kans terkkuja ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥︎ Ja haha, terkut vastaanotettu :')

      Poista
  2. voi ihana vauva :) sulla on kyllä tosi kaunis perhe ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauva ja myös koko muu perhe kiittää! :') ♥︎

      Poista
  3. Ihana<3 ja mulla on sama et nukahdan melkeinpä helpommin pieneen hälinään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Hyvä etten oo ainut :-D Kiitos kommentista Wella♥︎

      Poista
    2. Anonyymi8:04 ap.

      Söpö

      Poista
  4. Voi miten ihanaa ja Jenniä kompaten että teillä on kyllä tosi kaunis ja ihana perhe! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset koko perheeltä sullekin Henna! :-) ♥︎

      Poista
  5. voi ihana pikkunen ! itse kans odottelen pikkuveljeä, jonka siis pitäisi syntyä kahdenviikon sisällä jo 🙊 mutta hei hyvää kesää sulle ja kokoteidän perheelle ! 😊🌸

    riinaclaudiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi apua onpas ihana uutinen :') ♥︎ Onnea teidän koko perheelle!! Kiitos sulle Riina ja hyvää kesää sullekin♥︎

      Poista
  6. Anonyymi8:49 ap.

    Ei oo tosi miten ihana ♥ Itse oon perheen nuorin, mutta mulla on noin 2vuotias rakas veljenpoika ja muistan vielä sen ajan ku se oli noin pieni :) Muutenki tää oli tosi hyvä idea ja hyvin toteutettu postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos älyttömän paljon! :-) ♥︎ Voih, teilläkin on varmasti suloinen pikkunen siellä kun kaikki pikkuset on niin sulosia :') ♥︎

      Poista
  7. Anonyymi9:00 ap.

    Onko hänen nimensä siis Aarre? Ihana nimi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole! :') Nimen kerron täällä blogissa vasta kun ollaan se "julkaistu" :-) Ollaan vaan kutsuttu sitä muiden kuullen Aarteeksi yms!

      Poista
  8. Oi, onpas hän suloinen! :-)

    VastaaPoista
  9. Anonyymi9:17 ap.

    Voi ihanaa, onnea koko perheelle! :) Mun iskällä on nuorimpaan siskoonsa (mun tätiin) yli 20 vuoden ikäero, eikä se varsinkaan enää nyt molempien ollessa aikuisia vaikuta siihen suhteeseen mitenkään (siis ainakaan negatiivisesti) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! :-) Oho, no tämä meidän 14 vuotta ei sitten olekaan niin iso verrattuna heidän ikäeroonsa :-) Kiva kun kommentoit♥︎

      Poista
  10. voin samaistua moneen kohtaan tässä tekstissä :-) Meille syntyi pikkusisko about puolitoista vuotta sitten ja meidän perhe on kyllä lähentynyt paljon ja me vietetään paljon aikaa pikkuista hoitaessa. Ikäero ei tunnu pahalta vaikka sitä onkin reilut 16 vuotta hah :-D
    Onnea nyt tuoreelle isosiskolle ja menestystä vauvalle tulevaisuuteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, ihanaa! :') ♥︎ Tosi ihana kuulla että ikäero ei tunnu pahalta vaikka sitä onkin teillä 16 vuotta :') Onnea myös teidän koko perheelle vauvelista♥︎ Kiitos sulle tosi paljon Noora kun kommentoit!!

      Poista
  11. Voi että mikä hurmuri! Onnea ihan hirmusesti uudesta isosiskon roolista!

    VastaaPoista
  12. Ihana lukea tälläinen postaus isosiskon näkökulmasta. Itsellä on ikäeroa omien isoveljieni kanssa 15-25 vuotta. :D On kyllä suloinen pieni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tällänen postaus oli mieleen! Ja mun 14 vuotta ei ole kyllä sitten paljoa verrattuna sun ikäeroihin, haha :-D Kiitos kommentista Hanna ja myös pikkuselta kaverilta isot kiitokset! :')

      Poista
  13. Anonyymi11:21 ap.

    Oi ihana postaus! Teidän perhe on kyllä tosi kaunis ja oli mahtavaa kun avasit meille lukijoillekkin vähän tätä perhe/'yksityiselämää :-) <3 Mahtavaa myös päästä lukijoina vähän seurailemaan vauvan kasvua (: Onnea tuoreelle isosiskolle, itse oon perheen nuorimmainen ja toi pikkuveli tai -sisko on ainakin mulle se suuri unelma! Minkä ikäisiä sun vanhemmat on? :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa jos postaus oli mieleen! :-) Jaoin vain ripauksen vauvelista ja perheen kuulumisista, mutta onneksi vielä ihan yksityiselämä pysyy yksityiselämänä! Vauvan kasvua pääsette ihan varmasti seuraamaan runsain kuvin♥︎ Kiitos sulle tosi paljon! :-)

      Poista
    2. Anonyymi8:22 ap.

      Oon tosi pahoillani! En halunnut todellakaan udella, oon tosi pahoillani kun kysymys meni liian henkilökohtaiseksi :/ Kirjoittaessa ensin laitoin ettei välttämättä ole hyvä kysymys, mutta ois kommasta tullut liian pitkä! :( Huomasin miten huono omatunto tosta mun huonosta kommentista mulle tuli, ja varmaan sulle/teille vielä pahempi mieli... Tosi pahoillani oon siis!

      Poista
  14. Ihana postaus!! ❤
    Ja onnea pikkuveljestä! ��

    VastaaPoista
  15. Ihana pieni! Niin sulonen ♥ Ja ihania kuvia oot ottanu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenniina! Pakko muuten sanoa että onpas sulla kaunis nimi :')
      Pikkuiseltakin kiitokset :-)

      Poista
  16. Anonyymi12:42 ip.

    tosi kiva postaus! varsinki tosi ihana tuo teijän perhekuva ♥
    R

    VastaaPoista
  17. Anonyymi1:04 ip.

    Tääl kirjottelee perheen nuorin jolla on vanhimpaa sisarukseen ja ainoaan siskoon 14 vuoden ikäero ja toiseen veljeen 10 ja toiseen veljeen 7 vuoden ikäerot. Voin sanoo, että ei noi ikäerot tunnu niin suurilta ainakaan mun ja mun veljien kohalla, mutta kyl sen huomaa siskon kanssa, että oon aina sille se pikkusisko, aina se kokemattomampi meidän perheen tytöistä, mutta uskon että sekin tulee joskus muuttumaan kun mä vähän viellä kasvan, mutta onhan se hassuu ajatella että sisko täyttää 29 ja mä vasta 15, mutta toisaalta se on ihanaa, että on eri ikäsii sisaruksii ja pääsee seuraamaan kaikkien elämää tällein nuorimman lapsen roolissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas kauniisti kirjoitettu kommentti! Luin oikeestaan tosi monta kertaa tämän, heh :-)
      Mahtavaa kuulla että myös sullakin on isot ikäerot perheessä, mutta silti tulet hyvin toimeen heidän kanssa! Tuo on kyllä totta, että on se myös älyttömän iso plussa omistaa isolla ikäerolla varustetut sisarukset, kun näkee niin monia eri elämänvaiheita. Mulla ja pikkusella onkin sama ikäero kun sulla ja sun sisollasi :-)
      Kiitos älyttömästi tästä kommentista - oli aivan ihana ja niin kauniisti kirjoitettu♥︎

      Poista
  18. Anonyymi1:41 ip.

    Oi tosi sulonen pikkuveli sulla<3 On kyllä myös tosi nopeesti kasvanut sillä meidän perheen pienin joka on 6 kk painaa 7 kg ja 56 cm jotkut vaatteet vielä menee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veli kiittää! :-) Ja joo, hän on kyllä päättänyt ettei jää perheen pienimmäksi alusta asti :-D Kasvaa ja kasvaa niin että oikeen silmissä huomaa..Oho! Onpa meidän pikkunen sittän isokokoinen :o Toisaalta olis se kiva jos voisi niitä pienikokosia vaatteita käyttää pidempään kun täytyy koko ajan ostaa vaan isompaa ja isompaa vaatetta!

      Poista
  19. Wautsi, ihana että teit tästä postauksen :-). Kyllä ne vauvat vaan on söpöjä ja tua iloa perheeseen. Mulla ja mun pikkuveljellä on 12 vuotta ikäeroa. Tosi suloinen vauveli:-)Onnee teijän koko perheelle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle Iida! Koko perhe kiittää♥︎ Kiva myös kuulla että sullakin on vähän isompi ikäero pikkuveljeesi :')

      Poista
  20. Anonyymi2:05 ip.

    Aivan ihana postaus! Ja sulla on ihana perhe♡! Sää kirjotat tosi hyvin ja selkeästi :)

    Onnea sinulle ja koko muulle perheelle suuresti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥︎ Ihana kommentti sinulta :')

      Poista
  21. Anonyymi4:05 ip.

    Teistä kyllä huomaa että olette samaa perhettä <3 Mulla tuli kanssa viime joulun lähettevillä iso muutos meidän perheeseen kun iskäni tapasi uuden naisen ja hänellä oli kaksois tytöt 1,5v. Kolme uutta perheen jäsentä ja nuo pikku tytötkin jännitti koska olihan meilläkin reilut 13v ikäeroa :-) Onnea vielä sulle uuden perheenjäsenen johdosta!!

    VastaaPoista
  22. Anonyymi10:05 ip.

    Oi että onnea paljon! Mullekin syntyi pikkuveli noin vuosi sitten, ja itse olin tuolloin 16-vuotta.. Siihen tottuu ja on oikeastaan ihanaakin kun on niin pieni talossa, ei sitä kaikilla ole! Ja mieti sitten, kun sä olet muuttanut pois. Veli voi tulla sulle kyläileen ja vaikka mitä :)

    VastaaPoista
  23. Oi ihanaa, onnea ihan tooosi paljon! Se iso ikäero on oikeesti rikkaus, tän oon alkanu tajuumaan tässä "vanhemmalla" iällä. Mulla siis on 3 vanhimpaan sisarukseeni 13, 16 ja 17 vuoden ikäerot ja se on ihan mahtavaa kun elämäntilanteet on niin erit. Tulee erillä tavalla toimeen kuin mitä mun vaan pari vuotta vanhemman veljen kanssa. Sit kun säkin oot isompi niin mieti että sun pikkuveli voi tulla sun luo kyläilemään ja tulla enoksi sun mahdollisille lapsille. Nimimerkillä tulin tädiksi 6-vuotiaana. Joo kauhee selostus mutta halusin vaan kertoo oman kokemuksen ja sanoo että on just tosi siistii kun on iso ikäero! :)

    VastaaPoista
  24. Anonyymi1:34 ap.

    Onnea isosiskolle! :) Mulla ja mun siskolla on ikäeroa 21 vuotta, että ei tuo 14 vielä ole edes paha, siihen tottuu :p Tuota en kyllä allekirjoita, että aikuisena suuren ikäeron sisarukset tulee toimeen, me ollaan siskon kanssa kun yö ja päivä :D

    VastaaPoista
  25. Älyttömän ihana postaus :') Onnea sulle ja koko perheelle!

    http://kameranitakana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  26. ihana postaus & onnea teidän perheelle! ♥

    VastaaPoista
  27. Paljon onnea uuden perheenjäsenen johdosta! :) Suloinen pikkuinen teillä! <3
    Mulla on mun isoveljeen 17 vuoden ikäero, joskus pienempänä se tuntui hassulta, että miten mun _veli_ voi olla melkein samanikäinen kuin joittenkin luokkakavereitten vanhemmat! :D Nyt parikymppisenä se tuntuu ihan luonnolliselta. :)

    VastaaPoista
  28. Anonyymi6:15 ap.

    Ihana postaus ja vitsit miten ihania kuvia ♥ paljon terkkuja vauvelille! ♥

    VastaaPoista
  29. ihanasti kirjoitettu postaus ja tosi suloinen vauva :') ♥ onnea koko perheelle!

    VastaaPoista
  30. Ihanaa!!! Onneksi olkoon koko perheelle <3

    VastaaPoista
  31. Anonyymi2:06 ip.

    Minun ja mun vanhimman siskon ikäero on 9 vuotta, eikä se oo koskaan mitenkään isolta tuntunut!:) Onnee isosiskolle ja ihan koko perheelle!!!♥♥

    VastaaPoista
  32. Tosi suloinen vauveli, annahan hänelle paljon pusuja! :3 Tosi juttu, että lapset kasvaa tosi nopeasti, sen olen huomannut siskonlasteni kanssa :D

    http://minunvalokuvia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  33. Anonyymi8:50 ap.

    ihana postaus! aivan sairaan sulonen pikkunen!:3 onnea teidän koko perheelle ja hyvää kesää!:)

    VastaaPoista
  34. Anonyymi12:36 ip.

    Voi, kuinka suloinen ja rakkaudentäyteinen postaus <3 Olet mainio isosisko tuolle pikkukaverille <3 ja hirmusen hyvänlaatuisia kuvia olet taas ottanut ja laittanut :) Kesäiset halaukset Anulta :)

    VastaaPoista
  35. Voi kuinka söpö pikkuinen <3 ja saanko kysyy että millä oot tehnyt sun bannerin ? :)

    VastaaPoista
  36. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  37. voi eii,tuli ihan meidän nyt 12kk ikäisten kaksospoikien vauva aika mieleen :') ❤Onnea ja hyvää kesää koko perheelle!

    emminelamaaa.blogspot.com

    VastaaPoista
  38. sairaan ihana postaus! ja niin söpö vauva <3 ja hyvää kesää sinnekkin! :) <3

    janettelisabet.blogspot.com

    VastaaPoista
  39. Anonyymi9:29 ap.

    Onko vauvalla jo nimi?

    VastaaPoista
  40. Anonyymi9:40 ap.

    Voi kuinka sulonen vauveli! ♥ Mun pikkuveli menee jo eskariin syksyllä, ja tuntuu kyllä oudolta kun tuntuu että ihan vasta pikkuveli synty. Aika menee hirveen nopeesti. Tosi ihana postaus. :) Hyvää kesää!

    VastaaPoista
  41. Anonyymi9:54 ap.

    Meille synty myös huhtikuussa pikkupoika❤ ja itse oon kans -01 joten meillä on sama ikäero kun teillä:D oikeen paljon onnea pikkuiselle ja koko perheelle!!❤

    VastaaPoista
  42. Anonyymi10:08 ap.

    voii miten sulonen pikkunen, muistan niin hyvin ku mun nuorin veli synty ja nythän se menee jo kakkoselle, aika kuluu yllättävän nopeesti 😛 mutt ihana perhe, kaikkea hyvää teille ja onnea vauvelista 💗💗

    VastaaPoista
  43. Anonyymi10:16 ap.

    Ihana vauva teillä <3 Onnea koko perheelle! itellä neljä sisarusta ja kaikki pienempii ku ite... ensimmäine synty ku olin 6v ja sit seuraavat ku olin 8v ja 9v ja viimone sit ku täytin 12v ja ei tuo ikäero enää tunnu missää vaik on se hassuu ku ite täytän ens vuon 18v ja pienin menee vast eskarii :D

    VastaaPoista
  44. Anonyymi10:43 ap.

    Tuutko varkkileirille?! :))

    VastaaPoista
  45. Anonyymi11:04 ap.

    Voikun on niin suloinen vauva ei oo söpömpää varmaa olemassa
    ja onnea tuoreelle isosiskolle!♥
    ja sulla on niin ihana blogi ja ihanat videot
    oot ehdottomasti paras vlogaaja!

    VastaaPoista
  46. Anonyymi11:13 ap.

    Ihana napero!❤ Itsekkin saan pikkuveljen kohta puolin ja en malta odottaa sen syntymää:)Yhtä paljon on ikä eroa ,kuin sinulla ja teidän pikkuisella:D
    Hyvää kesää sinulle ja koko perheelle!❤

    VastaaPoista
  47. Anonyymi11:21 ap.

    Saako vauvalle antaa nimiehdotuksia?
    No tässä ois yksi; Eevert
    Sointuisi aika hyvin:

    Albert
    Elisabeth
    Eevert

    VastaaPoista
  48. Anonyymi11:43 ap.

    Oi , olipa kiva postaus. Juuri tälläisiä "ainutlaatuisia" postauksia olisi kiva nähdä ilmestyvän useammin tänne blogisi puolelle.
    voih! Vaikka nuorimmaisemme on vasta kaks ja puoli vuotta , niin olisi kyllä aivan ihanaa saada taas kotiin sellainen pikkuinen. :-). Olen muuten blogisi inspiroimana harkinnut aloittaa bloggaamisen. En vain ole tarpeeksi rohkea siihen, joten voitko antaa pari vinkkiä kuinka rohkaista itsensä ja aloittaa vain vain.

    VastaaPoista
  49. Anonyymi11:49 ap.

    En löydä sanoja kuvailemaan riittävän hyvin tätä blogiasi. Myös videosi ovat aivan parhaita! :-) ja ihan kateeksi käy kun huomaan teidät niin onnellisina ja iloisina tuon pikku veijarin ympärillä. Nyt tuli vauvakuume!!!

    VastaaPoista
  50. Anonyymi12:49 ip.

    Oi, älyttömän sulonen!
    +Sulla on hauska kirjotus tyyli ja se teksti on sellast sujuvaa:)

    VastaaPoista
  51. Ihana toi vauveli!😊 itsekkin tykkään vauvoista paljon!💕 voi nyt tulikin ikävä niitä aikoja kun minä ja mun pikku- ja isoveli oltiin pieniä. Meillä kaikilla on ikäeroa 4vuotta😄 sun kirjoitus tyyli on mahtava ja oit tosi kaunis ja positiivinen ihminen, jatka samaan malliin!😊💕💎 hyvää kesää sulle ja sun koko perheelle!!😘

    VastaaPoista
  52. Anonyymi1:18 ip.

    Eevert olisi hyvä nimi vauvalle
    Albert,Elisabeth,Eevert

    VastaaPoista
  53. Anonyymi1:22 ip.

    Ihana vauva teillä! :)
    Näyttää ihan Oliveriltä tai Eevertiltä. :)

    VastaaPoista
  54. Anonyymi2:12 ip.

    Oi että miten ihana pikkuinen❤ Itsellä kans tollaine tuossa vieressä makkaapi😊Onnea koko perheelle!❤

    VastaaPoista
  55. Ihana vauva! Itse olen perheen nuorin ja voi kuinka haluisin vielä pikkusiskon tai pikkuveljen! Ihana perhe sulla! Onnea koko perheelle ihanasta pikku vauvasta! Aarre on kiva tämän hetkinen "nimi" mutta ootan kyllä sen tulevan nimen kuulemista! Mutta toivotan vauvalle ja niinkuin koko perheelle ihanaa kesää!❤️

    VastaaPoista
  56. Voi miten ihana! Ihana postauskin❤️ Onnea perheelle!:)

    VastaaPoista
  57. Anonyymi1:14 ap.

    Meillekkin on syntymässä tässä syyskuussa pikkune tyttö ja sillä ja mun isosiskolla on melkeen 20 vuotta ikäeroa

    VastaaPoista
  58. Anonyymi1:24 ap.

    Oi miten suloinen pikku vauva!! ♥
    Meidän perheeseen syntyi lokakuussa 2014 uusi perheenjäsen ja mulla ja tällä söpöläisellä on 13 vuotta ikäeroa. Itellä oli alkuun vähän ongelmia suhtautua siihen koska oon aina ollu äitin silmäterä koska oon äitin ensimmäinen ja 13 vuotta ainoa lapsi. Toki mulla on iskän luona pikkuveli ja meillä 9 vuotta ikäeroa. (vanhemmat on eronnu ja molemmat uusissa naimisissa). Mutta kyllä kun se pikkunen synty olin super iloinen ja onnellinen.

    VastaaPoista
  59. Anonyymi2:07 ap.

    Onnea uudesta vauvasta vaikkei ihan just synty en ookkaan :) Ite en tykk yhtään lapsista ja siks pikkuveljeni ei ihan suosikki ihminen mulle oo :D

    VastaaPoista
  60. millä oot tehny ton bannerin?

    VastaaPoista
  61. Ihana toi perhekuva ja muutenkin kaikin puolin koko postaus. Paljon onnea koko perheelle ja vauvalle kans❤

    VastaaPoista
  62. Ihana postauks♥ Mun isoveljestä tuli kans maaliskuussa isä ja kyllä mun omalla kohdalla tää tärinä olo on ihan mukavaa:) Varsinkin kun asuvatniin lähellä joten pystytään näkemään usein. Ikäeroa tuli rakkaaseen 14vuotta ja veljellä ja mulla on siis joku 13vuotta. No ikä on vaan numero:D

    VastaaPoista
  63. Anonyymi11:40 ip.

    Ihana postaus♡. On liikuttavaa kattoo ja vaan lukea jostain onnesta, nyt tietenkin vauvasta. Tästä postauksesta mulle tuli taas mieleen se kun mun pikkuveli oli tuon ikäinen♡, nythän se on jo 4. Onnea teille kaikille!

    VastaaPoista
  64. Anonyymi12:23 ap.

    oi miten söpö vauva haluisin itsekkin pikkusiskon tai pikkuveljen,onnea koko perheelle

    VastaaPoista
  65. Anonyymi8:06 ap.

    Tää ei liitt tähän postaukseen mitenkään, mutta oiskos room whistlist (?) kesä versio mahdolinen postaus? :-) Haluisin ainakin tosi paljon nähdä sellasta :)

    VastaaPoista
  66. Anonyymi1:11 ip.

    Söpö vauva! Ja ihana koko perhe! ❤

    VastaaPoista
  67. Anonyymi4:43 ap.

    Mun pikkuveli synty 4.4.2015! Ja onnea pikkuisesta!

    VastaaPoista
  68. Anonyymi7:06 ap.

    Oii, oikeesti vauvat on vaan niiiin söpöjä. Itelläni on vaan isosisko ja sen takia en oo päässy "lähietäisyydeltä" seuraamaan vauvoja, niiden kasvua tai hoitoa. Luulen et vaikka teillä on aika iso ikäero niin siitä on sulle ainakin vaan plussaa, koska nyt pystyt isomman silmin jo katella vauvan hoitoa esimerkiksi ja jos joskus saat omia lapsia niin tiiät ehkä myös miten toimia! :-)
    Ja ei tuo 14 vuoden ikäero ole ees paha. Mun omalla isällä ja sen isoveljellä on 24vuotta ikäeroa ja oon usein kysyny et eikö se oo outoo kun oma vanhin veli ei oo ees asunu enää kotona ku on syntyny ni iskä aina sanoo et ei se oo vaan se on ollu vähänku toinen isi sille ja se on sen omista isoveljistä ja siskoista sille itelle jopa se läheisin kenen kanssa se on eniten yhteyksissä, eikä se oo pitäny tota asiaa mitenkää outona! Eli ei tuosta ikäerosta ainakaan haittaa oo eikä se ees oo kovin suuri! :-)
    Löysin tänne sun blogiin muuten sun YouTube kanavan kautta ja oon seurannut sun videoita ehkä viikon nyt ja kattonu kaikki läpi, tänään päätin että vaikka oonkin 15vuotta ja sää tietääkseni 13vuotta (?) ja en oo ketään mua nuorempaa ennen tilannu niin nyt oli kyllä pakko, oot niin helposti lähestyttävän oloinen ja vaikutat kivalle! Tsemppiä blogin, YouTube kanavan ja etenkin uuden pikku söpöläisen kanssa. Sano sille terkkuja :-D

    VastaaPoista
  69. Anonyymi10:12 ap.

    tiiän miltä tuntuu ajatella kun on reilu 13 vuotta ikä eroo mutta tiiän myös miltä tuntuu ku on 16 vuotta ikäerootai jopa 18vuotta ikä eroo. Mä oon täti mutta silti tiiän kuinka söpöja ne vauvat on. Ne on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin söpöjä
    siis vauvat.

    VastaaPoista
  70. Anonyymi8:22 ap.

    Oi kun söpö vauva😍tykkään itsekkin paljon lapsista ja hoitaa pikkusia.😁 Sulla on todella kaunis ja ihana perhe.☺😊 Onnea kaikille!!!😘❤💓💕💟💖

    VastaaPoista
  71. Anonyymi1:57 ip.

    Vauvalle terkkuja �� ja minulla ja isoveljelläni on 20 vuotta ikäeroa ja minusta tuntuu että se on vaan hyvä asia koska ollaan parhaita kavereita☺️

    VastaaPoista
  72. Anonyymi3:53 ip.

    mun isoveli on mua 14 vuotta vanhempi, hän on 27 ja tuntuuhan tuo kivalta näinkin nuorena kun oma veli on radiojuontajana. Oishan tää ihan outoo, jos oisin joku 25, koska just tällee täst saa nauttii. :D♥

    VastaaPoista
  73. Oot niin kaunis 💗 ja onnea tuoreelle isosiskolle!😘

    VastaaPoista
  74. Anonyymi2:04 ip.

    Siis wow. Osaat kirjoittaa hyvin asiallista tekstiä kiinnostavasti ja olet vasta 14 :o :)
    Aivan ihana postaus kokonaisuudessaan. Törmäsin sinuun vasta äsken kun olit ehdotetussa YouTuben etusivulla :3

    VastaaPoista
  75. Anonyymi2:54 ip.

    Ihana pikku veijari on kyllä teillä ja voimia koko. Perheelle😀

    VastaaPoista
  76. Anonyymi10:11 ap.

    Voi että hän on söpö! Tuli vielä lämmin tunne kun huomasin että tolla pikku kaverilla on samana aikana synttärit kuin mulla 30.4.2001 :D Onnee sulle! :)

    VastaaPoista
  77. Anonyymi11:05 ap.

    oi mikä söpöläinen

    VastaaPoista
  78. Anonyymi4:04 ip.

    Moikka! Ihana postaus ja onnee vauvasta koko perheelle:) mulla ja mun pikkuveljellä on ikäeroo 15 ja puol vuotta, enkä löydä siitä yhtään huonoa puolta vaikka tuntuukin edelleen kuuden vuoden jälkeen oudolta että kun meidän muru pääsee ripille niin mä oon jo kolmekymppinen! :D
    Halusin tulla vaan kertomaan että on ihanaa kun on paljon ikäeroo, teistä tulee sun vanhemman veljen kanssa varmasti tosi läheisiä vauvan kanssa ajan myötä, ootte sen tuki ja turva, ja pääsette huolehtimaan siitä koko sen elämän:) se on ihan erilaista verrattaen vaikka 3 tai 4 vuoden ikäeroon, toki ihan yhtä ihanaa! Eniveis, kaikkee hyvää teille! Sulla on ihana blogi ja kanava, vaikutat tosi fiksulta tytöltä!
    -Sinna 21v.

    VastaaPoista
  79. Ihana postaus & blogi sulla !


    Aattelin että saattaisit pitää mun blogistani :)

    http://tia-smilinglife.blogspot.fi

    VastaaPoista
  80. Anonyymi3:56 ip.

    Vähän myöhässä tämä tulee mut ei haittaa varmaan:D meilläki on just syntymässä vauva ehkä n.4-5kk päästä ja mä olin ihan silleen et hirveen outoo ku mä saan siskon tai vekjen ja sit se on mua 13v nuorempi ja kellään muulla ei oo tyyliin samanlaista tilannetta ku mulla ja miten saan nukuttuu ku herään aika herkästi... mut mä uskon et siit tulee ihan kivaa kun tulee uus perheenjäsen elämään:)

    VastaaPoista
  81. Anonyymi3:56 ip.

    Ja onne vielä vauvasta

    VastaaPoista
  82. Anonyymi2:04 ap.

    ei liity postaukseen, mutta missä kaikissa maissa olet käynyt?:) ja hirmuisesti onnea vauvelista<3

    VastaaPoista
  83. Anonyymi1:26 ap.

    Awwww♥ vauvat on ihania mulle syntyi 2 viikkoo sitten serkkutyttö ja meillä on 9 vuoden ikä ero onnea koko perheelle vaikka siitä onkin aikaa:);):D:P

    VastaaPoista
  84. Oi sulla on ihana veli kulta♡ onnea koko perhelle! Mulla on mun isosiskoon 17.vuotta ikäeroa ja mun pikkusiskolla on mun isosiskoon 22 vuotta ikäeroa. Määki rakastan lapsia ylikaiken. Oonhan onneksi seitsemänlapsen täti. En pystyis elää ilman mun rakkaiden sisarusten lapsia. Ne on niiiin ihania♥

    VastaaPoista
  85. Anonyymi12:48 ip.

    onnea sinne päin! Ihana pikku pallero😍, rakastan vauvoja ihan yli kaiken aaawww onnea vielä kerran koko sakille😘

    VastaaPoista
  86. Anonyymi1:29 ip.

    Moi! Silloin kun sain kuulla(5-vuotiaana)että minulle on tulossa pikkusisko tai veli niin, ensin ajattelin että jee saan pikkusiskon tai veljen ja odottelun sitten innolla ja kyselin että onko se tyttö?.. Noh kun isovanhepani olivat meillä niin vauva päättikin syntyä. No siinä sitten kuudelta aamulla jo kukuttiin.;) Sitten myöhemmin isäni soitti että vauva o syntynyt. Menimme heti katsomaan vauvaa. Noh poikahan sieltä tuli. Ensimmäinen reaktion oli: "Enhän mä pojista tykkää mutta kai siihen tottuu...:')" terkkuja sinnekkin!

    VastaaPoista
  87. Anonyymi7:23 ap.

    Onnea teidän koko perheelle uudesta pikku vauvasta

    VastaaPoista
  88. Mäki rakastan pieniä lapsia♡voitko tehä videon pelkästään siitä kun hoidat/olet vauvankaa :)

    VastaaPoista
  89. Anonyymi4:12 ap.

    Ihana pikkuinen tekisit videon tuosta söpöliinistä

    VastaaPoista
  90. Anonyymi7:06 ap.

    Voi kun söpö

    VastaaPoista
  91. Anonyymi7:08 ap.

    Ihana!ja kiva perhe teilläkin

    VastaaPoista
  92. Anonyymi1:07 ip.

    En kestä kui suloinen pikku herra :) iski itelle iha vauva kuume vaikka oma pieni on 3kk :D ja ihanasti myö iso kokoinen ja vetelee painollaan jo lähemmä 9kg.
    Onnea tällei hyvin myöhässä jälkikätee veljestä :) se ikäero on myös tavallaan plussaa, voit ottaa siitä ilon irti kun pääsee viemää isompana joka paikkaa yms ja opettaa asioita -nimimerkillä, mulla sisaruksiin yli 15v ikäerot-

    VastaaPoista
  93. Anonyymi3:15 ap.

    Juu, oon vähän myöhässä tän kommentin kannalta. Mutta toivotan silti myöhäiset onnittelut! Oot ihana, ja sun blogia ja videoita on kiva katella! Oon kattonut kaikki ainakin 12 kertaa =)

    VastaaPoista
  94. Anonyymi4:06 ap.

    Ihanaa! minkä ikäinen poju on nyt.

    VastaaPoista
  95. Anonyymi12:52 ip.

    Mitä sille nyt kuuluu

    VastaaPoista
  96. Anonyymi9:56 ip.

    Ihana uutinen♡ onnea teidän koko perheelle♡
    P.S oot paras vlogaaja ikinä♥

    VastaaPoista
  97. Olisin halunnut aikoinani itse pikkusisaren, mutta minä olin perheen Iltatähti, toinen ja viimeinen. En siis päässyt tuota kokemaan.

    Syntymäni aikoihin isoveljeni odotti kovasti pikkuveljeä, mutta sisko tuli. Naapurin tuttuun perheeseen syntyi samoihin aikoihin poika. Vanhempamme ehdottivat leikillään vauvojen vaihtoa veljelleni. Hän mietti asiaa tosissaan, mutta ei kuitenkaan suostunut. Ei siis halunnut enää luopua siskostaan... :)

    Meillä on 6v. ikäeroa, joka tuntui sekin silloin lapsena paljolta, (eihän me pitkään aikaan voitu leikkiäkään yhdessä. Veljeni kun kuvitteli saavansa heti leikkikaverin), mutta ei se ikäero enää vuosikausiin ole tuntunut missään. (kypsiä aikuisia kun ollaan molemmat).

    VastaaPoista