15. kesäkuuta 2015

LINKKAA BLOGISI!

LINKKAABLOGISI

Moikka!
En voi olla ainut kuka rakastaa ihan älyttömän paljon lukea blogeja näin kesällä. Se on vaan niin ihanaa! Varsinkin mökillä menee helposti monta tuntia selaillen vaan blogeja ja videoita, heh. 
Mun lukulista on erittäin pieni tällä hetkellä ja kaipaisin kyllä ehdottomasti lisää luettavaa! Päätin pistää tälläsen Linkkaa blogisi jutskan pyörimään ja tän ideana on siis linkkailla oman blogin blogiosoite (tai mikseipä vaikka kaverinkin) tämän postauksen kommentteihin pienen kuvauksen kera! Poimin linkitettyjen blogien joukosta omat suosikit ja teen niistä sitten erillisen postauksen. 
  Oon lähdössä viettämään juhannusta Keuruulle Juhannuskonfferenssiin, joten täälläkin on vähän hiljaisempaa! Päivittelen kuulumiset sun muut jutskat sitten kun oon taas kotiin palaillut. 

Eli kaikki mitä sun täytyy tehdä:

1. Linkkaa oman blogisi osoite tämän postauksen kommenttehin.

2. Kerro pieni tai isompikin kuvaus blogistasi.

Aikaa on siis linkailla 22.6 asti!

Nyt eikun linkkailemaan ja isoisoiso kiitos vielä kaikille lukijoille - meitä on nyt 900♥︎

183 kommenttia:

 1. https://more-than-we.blogspot.com/

  Kahden keskisuomalaisen tytyn (98 & -97) valokuvapainoitteinen lifestyleblogi :-)

  VastaaPoista
 2. http://mirellajau.blogspot.fi/

  lukion toiselle luokalle menevän tytön lifestyle painotteinen blogi. Blogissa esiintyy asukuvia, arjen menoja, ostoksia ja mitä ikinä haluan kirjoittaa:)

  VastaaPoista
 3. girlcalledanni.blogspot.fi
  13-vuotiaan tytön aika vasta uudelleen henkiinherännyt blogi, jossa juttua mun elämästä.

  VastaaPoista
 4. http://shooting-star-girl.blogspot.fi

  Tuota lifestyleblogia kirjoittelee nuori naisenalku nimeltään Reetta. Bloggauksesta innostuin kaverini blogin kautta. Ensimmäinen blogini oli kynsiblogi, jonka aloitin vuonna 2013 kesällä. Kynsiblogiani en pitänyt kovinkaan kauaa kunnes aloitin ihan puhtaalta pöydältä uuden lifestyle tyyppisen blogin. Nykyään tykkään paljon enemmän blogistani joka perustuu moneen eri alueeseen. Tottakai blogini on vieläkin kynsijutuilla höystetty.
  Tykkään super paljon kuvailusta ja koko bloggaus harrastuksesta. Toivottavasti säkin tykkäät mun blogista! :)

  VastaaPoista
 5. http://veronikajasminn.blogspot.fi/
  13-vuotiaan lifestyle blogi, jossa kuvat on suuremmassa roolissa kuin teksti! :)

  VastaaPoista
 6. fashion-teaparty.blogspot.com

  Tätä blogia kirjoittaa suomalainen/puolalainen 14-vuotias tyttö, joka rakastaa ystäviään, perhettä, muotia, kosmetiikkaa, tanssia, musiikkia, teetä, bloggausta, meren tuoksua... Lista jatkuu kilometreittäin!
  Olen blogannut päälle pari vuotta, tämä blogi on ollut pystyssä vähän yli vuoden. Blogini sisältö koostuu lifestylesta, muodista ja kosmetiikasta, päivän asuja ja satunnaisia leivonta- ja ruokaohjeita unohtamatta!

  Toivon, että blogini voisi toimia inspiraationlähteenä mahdollisimman monelle. Mukavia lukuhetkiä!

  VastaaPoista
 7. http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  Valokuvausblogi ripauksella lifestyleä. Tuolla lauseella voisi parhaiten kuvailla blogiani My Photos Of This Big World. Nimihän on aikamoinen sanahirviö, mutta blogissa ei turhia jaaritella. Vähän kuulumisia ja sitten pääsee ihailemaan tai kauhistelemaan ottamiani kuvia. Blogi on ollut olemassa kaksi vuotta ilman suurempaa lukijapurkausta, mutta onneksi blogia voi kirjoitella omaksi huvikseenkin :)

  VastaaPoista
 8. http://linneaku.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Hyvää juhannusta! Konffaan itsekin suuntaan! :)

  Mutta tässä siis blogi: http://jennislullaby.blogspot.fi/

  23-vuotiaan nuoren naisen, vaimon ja äidin lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 10. http://neeajuulia.blogspot.fi/

  Lukion kolmannelle luokalle menevä tyttö kirjoittelee elämästään lifestyle painotteisessa blogissa :-)

  VastaaPoista
 11. lotta-linnea.blogspot.fi

  En ole kovin ahkera pitämää blogia, mutta kirjottelen aina sillon kun huvittaa. Rakastan valokuvausta ja leivontaa, joten niihin kahteen harrastukseen tulee törmäämään blogissani :D.

  kalejalode.blogspot.fi

  Minun ja kaverini blogi, jonne kirjoittelemme molemmat aina välillä vähän kaikesta maan ja taivaan välillä :).

  VastaaPoista
 12. http://riinaclaudiaa.blogspot.fi/

  14-vuotias tyttö, jolla valokuvaus ja leivonta ovat todella lähellä sydäntä, ja se näkyy myös blogissa ! Pienen pieni vihahdus myös lifestyle tyylisen blogin suuntaan :)

  VastaaPoista
 13. http://sannielinas.blogspot.fi

  15-vuotiaan Oululaisen tytön lifestyle blogi joka on ollut nyt pystyssä jo pari vuotta mutta tällä hetkellä sisältää melko vähän postauksia uuden aloituksen takia. Postauksia tulee yleensä ihan säännöllisesti parin päivän välein mutta välillä saattaa tulla pidempiä taukoja. Postaukset painottuu enemmän yleensä kuviin tai videoihin mutta tekstiä löytyy yleensä silti ainakin vähäsen. Kirjoitan juttuja mun elämästä, tyylistä ja harrastuksista. :-)

  VastaaPoista
 14. veeralinnea.blogspot.fi

  14-vuotiaan tytön lifestyle- / valokuvausblogi, jonne kirjoittelen kuulumisiani, ja joskus teen myös asiapostauksia. Asukuvia löytyy aika paljon ja muitakin kuvia on reilusti!

  VastaaPoista
 15. youdontcarehowifeel.blogspot.fi

  Pian 15 vuotta täyttävän tytön lifestyleblogi, jossa myös erikoispostauksia ja paljon muuta!

  VastaaPoista
 16. http://wordsaboutme-heta.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiolaistytön pitämä lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 17. http://pinja-sofia.blogspot.fi/

  lifestyle/lehmäblogi sisältää juttua 18-vuotiaan "cowgirlin" ja Isabella-lapinlehmän elämästä. Ethän vain ole ennakkoluuloinen eläinblogeja kohtaan, sillä tää blogi kyl monipuolisen sisältönsä ansiosta on saanut tosi paljon positiivista palautetta:). Sisältö nimittäin koostuu sekä lifestylestä ja eläin jutuista. Paljon laadukkaita kuvia ja sillointällöin myös videoita. Blogi kuuluu uuden eläinblogiportaalin jäseniin.

  VastaaPoista
 18. lollipopsr.blogspot.fi

  Jos tykkää katsella paljon kuvia kannattaa katsoa. Kirjoittelen sinne yleensä kuulumisia tai mitä sattuu tulemaan mieleen. Minulla on myös hamsteri, josta on yksi pitkä postaus.

  VastaaPoista
 19. Anonyymi7:07 ap.

  http://laplanddiaries.blogspot.fi/

  ♥♥♥

  24-vuotias Lapin maaseudulla asuva nuori nainen kirjoittelee valokuvapainotteista blogia elämästään positiivisella otteella.Tapetilla muun muassa arkinen elämä, treenaamiseen ja terveelliseen ruokavalioon liittyvät asiat, sisustaminen, vaeltaminen ja retkeily, erilaiset kokeilut keittiön saralla sekä matkustaminen.

  VastaaPoista
 20. http://sintunsalaisuuksia.blogspot.fi/?m=1

  98- syntynyt lukiolaistyttö Sievistä pitää lifestyletyyppistä blogia, joka on jo reilut pari vuotta pystyssä ollut. Blogi sisältää syvällisiä ja pohdiskelevia tekstejä, hömppäjuttuja, mielipidetekstejä ja niin, paljon kuvia tietty. :-) Kirjottelen tuota blogia positiivisella otteella ja toteuttelen varsin erityyppisiä postauksia ja siitä oonki saanu paljon kivaa palautetta. Toivottavasti mun bloggaustyyli iskee suhunki ja saat uuden blogin lukulistalles! :)

  VastaaPoista
 21. http://merirosvoprinsessa.blogspot.fi/

  Paljon ajatuksia ja valokuvia jakava parikymppinen nainen pirkanmaalta
  tule katsomaan niin näet lisää :)

  VastaaPoista
 22. http://niinaorvokkii.blogspot.fi/

  02 syntynyt tyttö joka kirjoittelee enimmäkseen muodista ja kuulumisista, urheilua lukuun jättämättä cheer harrastukseni takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi blogi osoite on http://blogit.savonsanomat.fi/niina-orvokki/

   Poista
 23. neitinimeton.blogspot.fi

  17-vuotiaan lukiolaisen elämää! : )

  VastaaPoista
 24. http://oona-h.blogspot.fi/

  Syksyllä lukion aloittava tyttö kertoo elämästään lifestyle-blogin muodossa!

  VastaaPoista
 25. http://powwerful.blogspot.fi/

  Syksyllä lukion aloittavan tytön lifestyle blogi. Kuulumisia, reseptejä, asukuvia ja muuta valoisien kuvien kera :)

  VastaaPoista
 26. http://beawbe.blogspot.com
  Pian 16-vuotiaan tytön blogi, jossa asiaa niin liikunnasta, muodista kuin tavallisesta elämästä ja arjestakin. Suurena intohimona liikunta ja syksyllä toisen asteen opinnot starttaavatkin urheiluopistossa, määränpäänä liikunnanohjaajan titteli.

  VastaaPoista
 27. http://jannakaroliina.blogspot.fi/

  16 vuotta täyttävä tyttö kirjoittelee lifestyle blogia. Postauksia vasta muutama, sillä poistin vanhat alta pois. Blogiin olisi tarkoitus kirjoitella kuulumisia, esitellä ostoksia, suosikkeja ja kaikkea muuta maan ja taivaan välillä (:

  VastaaPoista
 28. olivianblog.blogspot.fi

  Eli siis oon 12-vuotias tyttö Etelä-Suomesta ja oon kirjoittanut mun blogia elokuussa vuoden. Teen aika paljon lifestyle-tyylisiä postauksia, mutta tykkään myös kuvata paljon luontoa joten sellaisiakin postauksia löytyy. Tietenkään mun blogi ei vedä vertoja sun blogille, eikä se ole kovin kummoinen, mutta olisi hienoa jos katsoisit! :)) Ja ulkoasu siellä on vielä hieman kesken, joten toivottavasti ei haittaa.

  VastaaPoista
 29. http://nellajosefiina.blogspot.fi/

  Kohta 14-vuotias tyttö pitää pääasiassa hevospainoitteista blogia, mutta välillä mukaan eksyy erilaisiakin postauksia.

  VastaaPoista
 30. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 31. so--creative.blogspot.fi

  Yläkoulua käyvä suomenruotsalainen tyttö rannikolta kirjoittaa arjesta kuvien kera. Sekaan päätyy yleensä myös ohjepostauksia valokuvaamiseen, reseptejä, DIY-ohjeita sun muuta sellaista. :)

  VastaaPoista
 32. mirellann.blogspot.fi

  98-syntyny tyttö päivittelee iha normaaleja arkisia postauksia :)

  VastaaPoista
 33. http://anne-marii.blogspot.fi/

  Pian 15-vuotias tyttö kirjoittelee lifestyle -tyylistä blogia. Rakastan valokuvausta, matkustelua, ruokaa, eläimiä ja tietty bloggaamista. Jos kiinnostuit, ethän epäröi liittyä blogiini :-)

  VastaaPoista
 34. Lifestyle&ajoittain myös muotiblogi :-) samassa blogiss yhdistyy vlogit, tarinointi päivistä, syvälliset mietteet, sekä erilaiset kuvat!

  http://rakkauttaaulait.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 35. http://camilllaslifestyle.blogspot.fi/

  Vasta alotin lifestyle blogin pitämisen :)

  VastaaPoista
 36. http://eltsinmuotinurkkaus.blogspot.fi

  Mie oon Lappeenrannasta -03 syntynyt tyttö ja kirjoitan blogiini muodista ja kauneudesta, ja saattaapa sisustus ja leivonta pilkahtaa blogissa, vaikka yhtään kunnon sisustuspostausta ei ole vielä tullut :) Mutta kyllä blogiani voi ehkä kutsua myöskin lifestyle blogiksi! :)

  VastaaPoista
 37. www.minttuhen.blogspot.fi

  13v tyttö joka jatkoi bloggaamista vähän aikaa sitten pikku tauon jälkeen, tauon yhteydessä vaihoin blogia joten lukijat lähtivät. Postauksissa kerron päivästäni, elämästäni, unelmista, koirasta ja kaikesta muusta:) Teen myös paljon videoita!

  VastaaPoista
 38. laurastaypositive.blogspot.fi

  14, kohta 15-vuotiaan tytön lifestyle. Jota kirjoitan fiilisten mukaan. :)

  VastaaPoista
 39. http://lillislifee.blogspot.fi/

  14-vuotiaan tytön lifestyle blogi, joka käsittelee tämänikäisen tytön elämää. Postauksia tulee n. 3-4 kertaa viikossa eli n. joka toinen päivä. Aiheina on mm. päivän asu, My Day, ostosten esittely, kuulumiset, DIY, ruoka, kauneus ja urheilu. Kiitos jos käyt edes katsomassa! :)

  VastaaPoista
 40. siiriandsiiri.blogspot.com

  Lifestylepainotteinen blogi parilta Turkulaiselta.. :-)

  VastaaPoista
 41. http://nanna97.blogspot.fi/

  Pian 18vuotias sisustuspuolen aloittava tyttö
  kirjottelen lifestyleblogia ja kuvaan paljon.
  Viimeaikoina vähemmän kiireiden takia mutta
  pian taas tiheemmällä tahdilla (:

  VastaaPoista
 42. www.theskyefullofstars.blogspot.fi

  15 vuotiaan tytön blogi, johon kirjoittelen kaikenlaista mun elämästä(-:

  VastaaPoista
 43. noorajanikakristiinaa.blogspot.fi

  Aika vasta tehty uusi blogi! Enemmänkin lifestyle painotteinen blogi :-). Kaikki vielä aika paljon kesken sillä uusi blogi!

  VastaaPoista
 44. jenzkusmile.blogspot.fi

  15/Seinäjoki/Lifestyle & Valokuvaus

  VastaaPoista
 45. siqiis.blogspot.fi

  Nuori, pirteä tyttö elää päiviään blogin kautta ja nauttii kaikesta iloisesta, kauniista ja suloisesta. Lifestyle ja kauneus lähellä sydäntä tässä blogissa! :)

  VastaaPoista
 46. http://almailonaaa.blogspot.fi/

  2001 syntyneen tytön blogi, joka käsittelee lifestyle postauksia ihan fiiliksen mukaan laidasta laitaan, mutta mukaan mahtuu myös videoita, asukuvia, matkakuvia ja postauksia ihan pienistäkin elämän asioista, kuten sateisista päivistä, mökkeilystä ja hymyn huulille saavista asioista, joista onkin jo raapustettu muutama miete! :')

  VastaaPoista
 47. Emiliamariia.blogspot.fi

  14-vuotias neiti pitää pystyssä ehkä hieman kauneus&muoti painoitteista lifestyleblogia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, osoite siis emiliamariaa.blogspot.fi

   Poista
 48. ssellass.blogspot.fi

  Kohta 15-vuotiaan Oululaisen lifestyleblogi :-)

  VastaaPoista
 49. janettejjasmin.blogspot.fi

  Vasta aloittanut,Lifestylepainoitteinen blogi!:)

  VastaaPoista
 50. 01- syntyneen tytön kuukauden vanha lifestyle-/valokuvausblogi. Postauksia noin 2-3 kestaa viikossa. //Urheilu, höpinää, kuulumisia, DIY, reseptit yms.yms//
  Toivottavasti käyt edes katsomassa, ja ehkä liittymässä, jos kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
 51. Kiva että teit tämmösen :-)

  Oon 13 vuotias tyttö tampereen suunnalta ja oon kirjottanut blogia noin vuoden. Ihastuin bloggaamiseen täysin ja nyt varsinkin kun on kesä mulla on huikeesti inspiraatioo keksiä uusia aiheita :-). Hirveen kokenut en vielä ole mutta seuraan paljon muiden blogeja, joista saan jotain vinkkejä miten parantaa omaani. Jos yhtään alla olevat jutut kuullostaa kiinnostavilta käy ihmeessä tsekkaan, tai liittymään lukijaksi sillä tästä kesästä tulee paras bloggaus kesä ikinä :-D


  Blogiidaelisabet.blogspot.fi


  Lifestyle blogi jossa nykyään kerron tosi paljon kuulumis postauksia, joskus jotain reseptejä, asupostauksia, kuukauden suosikkeja ja joskus sisustus aiheisia postauksia.

  VastaaPoista
 52. http://erilaisiakynsia.blogspot.fi/

  kaksi 15- vuotiasta tyttöä Jyväskylästä bloggaa ahkerasti kynsistä. Postauksia tulee n. 3 kertaa viikossa ja pyritään postaamaan vuorotellen. Blogissa nähdään myös muiden kynsibloggaajien kanssa tehtyjä kynsiä, swatcheja, erilaisia haasteita ja ennenkaikkea paljon värejä ! Mukaan voi liittyä vaikka kynsimaailman sanat esim. "crelly, creme tai scattered-holo" eivät ole tuttuja :)

  VastaaPoista
 53. http://sinaviola.blogspot.fi/

  Paljon asukuvia, pohdintaa, elämästä ja harrastuksista. 21 -vuotias Helsinkiin muuttanut unelmoija kirjoittaa :)

  VastaaPoista
 54. Anonyymi1:02 ap.

  wanderinginwonderlands.blogspot.fi

  Vielä 13-vuotiaan tytön ylläpitämä lifestyleblogi, joka on vielä kuitenkin alkutekijöissä.

  emiliamariaa.blogspot.fi

  Ystäväni lifestyleblogi :3

  VastaaPoista
 55. http://auroraangela.blogspot.fi/
  Lifestyle blogi Kuopiolaiselta tytöltä. KIrjoittelen blogiini parisen kertaa viikossa, ja pyrin pitämään blogini mahdollisimman positiivisena ja kuvat värikkäinä:-)

  VastaaPoista
 56. 22-vuotiaan meikkaamiseen hurahtaneen estenomin kauneusblogi. Blogissani jaan päivän meikkilookkeja ja step-by-step meikkitutorialeja. Täällä myös testataan kosmetiikkaa, jaetaan kauneusvinkkejä ja höpötellään välillä myös videolla!

  http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 57. 16.v opiskelijan lifestyle blogi. Yritän mahdollisimman useasti postailla blogiin.

  VastaaPoista
 58. http://emerentus.blogspot.fi

  20+ vuotiaan grrraafikon jorinoita & kuvia. Enemmän kuvia kuin jorinoita sillä kuvitan paremmin kuin jorinoin. Tere tulemast !

  VastaaPoista
 59. http://beautifulmindnbody.blogspot.fi

  Oon 18-vuotias lifestyle-ja hyvinvointibloggaaja! Blogini keksittyy mulle tärkeisiin asioihin eli terveellisiin elämäntapoihin, liikuntaan ja kaikkeen tyttöhömppään! Oon myös innostunut tekemään videoita viime aikoina.

  VastaaPoista
 60. www.itsaada.blogspot.fi

  Blogissa kirjoittelee pian 13-vuotias tyttö pääkaupunkiseuduta. Kirjoitan blogiini pari kertaa viikossa ja kirjoittelen kaikesta mahdollisesta, mikä eteeni sattuu, kuten sisustuksesta, muodista ja monesta muusta asiasta. Mulla on ollut jo 2 blogia, mutta lifestyle tuntuu olevan se oma juttuni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi osoite on www.aadalinneaa.blogspot.fi ;)

   Poista
 61. http://ruuduntoiseltapuolen.blogspot.fi/

  Blogi 14 vuotiaalta suomenruotsalaiselta tytöltä, peustin blogini vasta äskettäin mutta tulet lukemaan resepteistä, sisustuksesta, mun elämästä ja näkemään paljon kuva postauksia sillä rakastan ottaa valokuvia luonnossa. Perustin blogin koska haluan parantaa suomenkieltäni, Kuvat yritän pitää kirkkaina ja hyvä laatusina ! :)

  VastaaPoista
 62. www.sofialaurent.com

  Ruudun toisella puolella kirjoittelee 19-vuotias neitokainen Jyväskylästä, joka rakastaa muotia, sisustamista, ruoanlaittoa, kauneutta ja arjen pieniä iloja. Tervetuloa mukaan mun matkaan! :-) <3

  VastaaPoista
 63. http://tiamariasii.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön blogi, jossa kirjottelen omista ajatuksista ja kaikesta mikä mieleen juolahtaa. Blogi on vasta aluillaan, mutta katsotaan mitä tulevan pitää :)

  VastaaPoista
 64. reettarebekka.blogspot.fi
  Melko tuore lifestyle tyyppinen blogi jota pitää 14/01 joukkuevoimistelua harrastava tyttö. blogiin yritän postata vähintään kerran viikossa ja postauksien aiheet vaihtelevat laidasta laitaan: asupostaus,inspo, lempparit, reseptejä,kuva postauksia, kuulumisia ja joskus tee se itse/ diy juttuja. Inspiraation iskiessä myös erikoisempia postauksia. Kuviani en muokkaa mitenkään, mutta kuvat ovat hyvä laatuisia järjestelmäkameran ansiosta. Tällä hetkellä olen Espanjassa ja yritän sieltä toteutella mahdollisimman paljon ihania postauksia:)

  VastaaPoista
 65. thisislifeaada.blogspot.fi

  lifestyle blogi, johon kirjottelen ajatuksista, tapahtumista, suosikeista, päivän asuista ja kaikesta maan ja taivaan välillä :-)
  simppeli ulkoasu, ja blogista on helppo löytää kaiken minkä haluaa.

  VastaaPoista
 66. katiannausa.blogspot.fi

  Pian 18 -vuotias espoolaistyttö lähtee kokeilemaan siipiensä kantavuutta unelmien luvattuun maahan, Amerikkaan. Vaihtariblogeja löytyy paljon, ja tässä on taas yksi lisää. Koetan pitää blogini totuudenmukaisena; kun vaihtarina olo ottaa kupoliin, kirjoitan ne fiilikset ylös. En halua kirjoittaa ällöä blogia, joka saa elämäni kuulostamaan ruusuilla tanssimiselta, sillä sitä tämä vuosi ei todellakaa tule olemaan.

  Blogissa on vielä aika vähän postauksia, kun vaihtaririntamallakaan ei tapahdu mitään kummempia. Sijoitusta odotellaan, mutta niin odottelee moni muukin. Jenkkien puolelta tulee sitten varmasti paljon enemmän tekstiä.

  VastaaPoista
 67. http://withlovefromdownunder.blogspot.fi

  Vaihto-oppilaaksi kuukauden päästä lähtevän tytön kirjoituksia vaihto-oppilasvuoteen valmistautumisesta ja itse vaihtarivuoden seikkailuista Australiassa! :-)

  VastaaPoista
 68. Anonyymi8:23 ap.

  http://ausku.blogspot.fi

  19-vuotias positiivinen naikkonen jonka päällimmäisenä harrastuksena valokuvaaminen. Eli valokuviin painottunut blogi. :)

  VastaaPoista
 69. http://www.laurakatariinanblogi.blogspot.fi
  Kirjoittelen vähän kaikenlaista blogiini,yritän pitää kaiken kirjoittamani positiivisena ja iloisena:)

  VastaaPoista
 70. http://dreamoffi.blogspot.fi/
  25-vuotias oululainen kirjottelee lifestyleblogia. Blogissa mm. asuja, ostoksia, matkustelua, kosmetiikkajuttuja ja muuta "tyttöhömppää" ^^

  VastaaPoista
 71. www.onnepaulus.blogspot.com
  Fashion, beauty, DIY and everything else...
  Ps. I am estonian ;)

  VastaaPoista
 72. ainokirjottaa.blogspot.fi

  15-vuotiaan tytön valokuvauspainotteinen blogi.

  VastaaPoista
 73. http://diaryofjuuli.blogspot.fi/

  Valokuvapainotteinen blogi 22-vuotiaan tytön seikkailuista Australiassa ja muualla.

  VastaaPoista
 74. http://emmppu.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön blogi Suomen auringoisimmasta kaupungista Vaasasta :-). Blogissa on esillä vinkkejä, asuja ja sitä normaalia arkea. Kesällä postaukset ovatkin USA painotteisia, koska olen kuukauden Kaliforniassa. Blogissa on positiivinen asenne ja iloinen tunnelma :-) <3

  VastaaPoista
 75. Pirtsakka blogi, jossa paljon kuvia, niin luonnosta, kuin myös shoppailulöydöistäkin. Täältä löytyy myös reseptejä ja DIY-ohjeita! :) Blogin idea on se, että kirjoitamme sellaista blogia, jota itse haluaisimme lukea.

  http://saarapipsa.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 76. hennamelissa.blogspot.fi

  Kahden 13-vuotiaan Oululais tytön lifestyleblogi. Välillä on tullu aika isoja taukoja bloggaamisesta, mutta nyt kesän aikana pyritään postailemaan aktiivisemmin :-)

  VastaaPoista
 77. Anonyymi12:57 ip.

  somethingwithwelife.blogspot.fi
  Kahden 13-vuotiaan tytön normaali blogi. Me pyrimme kirjottamaan mahdollisimman useasti, vuorotellen :)

  VastaaPoista
 78. Http://beatasandell.blogspot.fi/
  Kohta täys ikäinen lukiolaistyttö kirjoittaa blogia arjestaan,tyylistään,matkustelusta,treenaamisesta, elämän pienistä ja suurista iloista hieman huumorilla höystettynä. Blogissa isot ja laadukkaat kuvat, asukuvia ja jokapäiväisiä räpsyjä.

  VastaaPoista
 79. http://difl-kaisa.blogspot.fi/

  Puoli vuotta elämää Italiassa takana ja ikuinen matkakuume. Rakastan valokuvia, kauniita asioita, hyvää ruokaa, huonoa huumoria ja liian myöhään valvottuja öitä.

  VastaaPoista
 80. http://aadamehtalaa.blogspot.fi/
  Blogi kertoo 13-vuotiaan tytön elämästä laidasta laitaan. Postausta YRITÄN kirjoitella useamman kerran viikossa, yritän myös panostaa kuviin ja teksteihin paljon!

  VastaaPoista
 81. http://bellaanette.blogspot.fi

  14-vuotiaan tytön kertomuksia omasta arjestaan, usein värikkäillä kuvilla höystettynä :-)

  VastaaPoista
 82. http://kakkujaunelmia.blogspot.fi/
  03-syntynyt tyttö, nimeltä Venla. Kirjoittelee elämästään ja jakaa kuvia samaan tahtiin. Kuvat otan Olympus E-Pm 2- kameralla. Kesälomalla tulee laajalta alueelta postauksia. Esimerkiksi pian on tulossa telttailupostaus, jossa on snapchatissä julkaistuja kuvia. Joskus postaukseen saatan liittää uusimman videoni YouTubesta (Venskula J), koska bloggaamisen lisäksi vloggaan. Eiköhän tämmöinen esittely riitä :D.

  VastaaPoista
 83. http://unelmiajahevosia.blogspot.fi/
  11-vuotiaan tytön kertomuksia elämästään ,harrastuksien ja kuvien kera :)
  En ole kirjoittanut vielä kovin kauaa niin postauksia ei ole kovin monta, mutta toivottavasti se ei haittaa :)

  VastaaPoista
 84. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 85. Moikka!
  Oon kohta 16-vuotta täyttävä tyttö Oulun lähtettyviltä! Rakastan valokuvaamista jonkatakia päivittelen myös blogiani säännöllisin väliajoin. Omistan kaksi kameraa Sony a7 ja Samsung NX1000 sekä lainailen isäni Sonyn laajakulmakameraa joskus esim postauksia varten, heh.
  Erotan oman blogini muiden teini-ikäisien blogeista siten, etten lisää sinne tunnistettavia kuvia minusta. (Vaikka muissa sosiaalisissa medioissa niitä kyllä löytyy.) Olen saanut tästä erittäin paljon positiivista kommenttia jota on varmasti aina jokaisen bloggaajan mukavaa saada!
  Toivottavasti käyt lukaisemassa blogini ja oikein ihanaa kesää! (-:

  http://kuvajainen.blogspot.fi/

  -Iida

  VastaaPoista
 86. http://elsanneli.blogspot.fi

  Rakkaus valokuvaukseen, sydän kirjoittamiseen, mielenkiinto muotiin, positiivinen asenne elämään.

  VastaaPoista
 87. http://hennalaine.blogspot.fi
  16 / lifestyle ja muoti tyylistä blogia, enemmän kuvia ja vähmmän tekstiä :)

  VastaaPoista

 88. http://jepatzu.blogspot.fi/

  Jälleen kerran vasta uudestaan blogaamisen aloittanut 18-vuotias Oululainen media-assistentiksi valmistunut nuori, jonka blogi tulee painottumaan varmaankin yhtälailla valokuavukseen kuin myös lifestyleen. (-:

  VastaaPoista
 89. http://reflection-elina.blogspot.fi/
  17-vuotiaan lahtelaisen näköinen blogi vähän pohtivammalla kirjotustyylillä

  VastaaPoista
 90. Anonyymi7:20 ap.

  Mulla on vain videoblogi, mutta: https://m.youtube.com/channel/UC0bGEAvLE-SXGPsJLg_AalQ?

  VastaaPoista
 91. http://whinniesofthewind.blogspot.fi/

  -98 syntynyt tyttö kirjoittaa kaikesta elämänsä tapahtumista päiväkirjan tavoin ^^

  VastaaPoista
 92. http://linneaemilia.blogspot.fi/

  00- syntynyt tyttö Pohjois-Pohjanmaalta,lifestyleblogi

  http://erillainenelamamme.blogspot.fi/

  11-v,15-v ja 18-v serkusta kirjoittelee lifestyleblogia, videoitakin ilmestyy joskus :)

  VastaaPoista
 93. http://lindajahenna.blogspot.fi/

  Kaksi 00-syntynyttä tyttöä Etelä-Suomesta kirjoittelee ja lisäilee kuvia lähinnä elämästään. Blogin ulkoasu on vielä hieman vaiheessa ja blogi muutenkin on vain n. 1 vuoden vanha. :-)

  ♥Henna

  VastaaPoista
 94. therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  19-vuotias tyttö kirjoittaa höpinöitä arjestaan ja syvällisempiäkin ajatuksiaan höystettynä omalaatuisella huumorilla. Blogi sisältää lisäksi mm. reseptejä, tuotearvosteluja ja päivän asuja. Tervetuloa seuraamaan! :-)

  VastaaPoista
 95. http://suskuraita.blogspot.fi

  Pian 18 -vuotias ammattikoululainen, joka höpisee blogiinsa milloin mistäkin.

  VastaaPoista
 96. http://soffen-blogi.blogspot.com

  13-vuotiaan Helsinkiläistytön lifestyleblogi, jonne eksyy välillä hevos- ja ratsastuspostauksia.

  VastaaPoista
 97. http://minnacatarina.blogspot.fi

  17vuotta täyttävän tytön blogi joka opiskelee media-assistentiksi! Mun blogi on toivon mukaan hyvänmielen blogi missä jaan mun ajatuksia, ja kuvausjuttuja mm. valmistujaisista, kihlajaisista sun muista. Tulevaisuudessa toivon että se tulee sisältään enemmän kuvausjuttuja. Mulle ei oo tärkeintä lukijat tai julkisuus, vaan se että mä saan tuoda itseäni luovasti esille ja kehittää omia taitojani.

  Aurinkoista Juhannusta, ehkä törmätään konffassa ! :)

  VastaaPoista
 98. http://iingaaaa.blogspot.fi
  17-vuotias tyttö Oulun suunnalta kiroittelee elämästään ja kaikesta mistä siinä tykkää!

  VastaaPoista
 99. evenimnotperfectamienough.blogspot.fi

  15v. tyttö joka kirjottelee kaikesta mitä päähän juolahtaa :)

  VastaaPoista
 100. http://hennasofias.blogspot.fi/

  Vuoden 2001 loppupuoliskolla syntynyt tyttö kirjoittelee kynsien lakkauksesta, valokuvauksesta ja elämästä.

  VastaaPoista
 101. smalldreamsinkku.blogspot.fi

  Persoonallisuuteen pyrkivä nuori tyttönen kirjoittelee elämän menostaan. Kuvailua rakastaen blogista löytyy toki kuvia jos jonkin moisia. Persoonallisuuden lisäksi pyrin blogissa monipuolisuuteen ja ns. hyvään blogiin, jota olisi kiva seurailla ja lueskella :)

  VastaaPoista
 102. http://viiviviljaa.blogspot.fi
  15-vuotias pirteä tyttönen kirjoittelee blogia lifestylen merkeissä! :)

  VastaaPoista
 103. http://pinjavera.blogspot.fi/

  Kaksi tyttöä -00 Varsinais-Suomesta kirjoittelee milloin mistäkin. Molemmat rakastaa valokuvausta ja halutaan jakaa niitä myös muiden iloksi. Olemme pitäneet jo ennen nykyisen blogimme aloittamista blogia, joka vain ei yksinkertaisesti toiminut kuin oltiin aluksi suunniteltu.

  -Pinja ja Vera

  VastaaPoista
 104. Hyvä on, hyvä on, tässä se tulee : Anuccan blogi. Olen (välillä) riehakas mat. ope - älkää säikähtäkö :)
  http://anucca.blogspot.fi. Laitan kuitenkin tämän linkin, terveisin Anu

  VastaaPoista
 105. kavionkopsetta-silja.blogspot.fi

  nuoren heppatytön elämästä kertova vähän yli vuoden vanha blogi

  VastaaPoista
 106. http://kiialexandra.blogspot.fi

  18-vuotiaan Maltalle muuttaneen tytön valokuvaus ja lifestyle painoitteinen blogi. :-)

  VastaaPoista
 107. http://omanelamanikuningas.blogspot.com
  18-vuotiaan nuorukaisen elämää valokuvaus painotteisessa lifestyle blogissa :)

  VastaaPoista
 108. Anonyymi10:23 ap.

  olisi kiva jos tekisit esim viis parasta alle 15 vuotiaan bloggaajan blogia, ja sitten valitsisit 5 yli 15 vuotiaan blogia:)

  VastaaPoista
 109. Pian 16-vuotias tyttö kirjoittelee arkisista seikkailuistaan kuvien täydentämänä lifestyle-blogissaan. Mukaan mahtuu myös paljon matkusteluun, valokuvailuun, sekä muotiin liittyviä juttuja.

  http://petriina-lifeintechnicolor.blogspot.fi

  VastaaPoista
 110. http://lavitaee.blogspot.fi/
  Olemme viisi -01 syntynyttä ystävystä ja pidämme yhdessä lifestyle blogia, joka pitää sisällään mm. huone, kuulumis, ostos -ja yhteispostauksia. Tulevaisuudessa tulemme tekemään enemmän videoita blogin puolelle :)

  VastaaPoista
 111. idanatalias.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön tarinoita arjesta, muodista, urheilusta ja ihan vaan elämästä :)

  VastaaPoista
 112. Anonyymi5:03 ap.

  http://iisaonneli.blogspot.fi/

  Olen 13-vuotias tyttö,joka kirjoittelee ostoksistaan, kuulumisistaan, suosikeistaan ja muista sellaisista lifestyle-tyyppisistä jutuista :)! Panostan myös siihen, että jokainen postaus sisältää kuvia, jotka otan useimmiten järkkärillä. Panostan myös blogini ulko-asuun.

  VastaaPoista
 113. http://joannabelieve.blogspot.fi/

  16-Vuotiaan taitoluistelua harrastavan tytön lifestyleblogi. Postausten aiheina ovat usein mm. matkat, ostokset, kuulumiset, taitoluistelu, ruoka, päivän asut, valokuvaaminen jne. Blogissani isot ja hyvälaatuiset kuvat :)

  VastaaPoista
 114. http://jasminkauppila.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön lifestyleblogi :)

  VastaaPoista
 115. Oonalinnea.blogspot.fi teen kaikenlaisia postauksia jos sua kiinnostaa niin käy kattoon se

  VastaaPoista
 116. http://miraellaa.blogspot.fi

  Blogia kirjoittelee 17-vuotias tyttö etelä-Suomesta. Sisällöltään blogi on lifestyle tyylinen ja sieltä löytyykin postausta aiheesta kuin aiheesta! Parhaitenhan sen saa selville kurkkaamalla itse :)

  VastaaPoista
 117. sarakaarina.blogspot.com

  Blogia kirjoittaa 2001 vuonna syntynyt tyttö Hämeenlinnasta. Aiheeltaan blogi on lifestyle-blogi. Monipuolisia postauksia ja isoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 118. http://aadaroosaa.blogspot.fi

  Aloitin siis kirjoittelemaan lifestyle-blogia ihan vasta ,joten kaipailisin lukioita! käykää kurkkaamassa jos kiinnostaa :-)

  VastaaPoista
 119. Täälät kesälukemista! Saattaa sisältää myös hopotusta, Kreikka-fanitusta ja pieniä määriä kokkailukuviakin.
  Nyt juuri vinkkaisin tuosta Lenita Lehdon kirjasta Suomityttö oliivimetsässä ja aiempaa Italiaan liittyen Leila Karin Kiiskisen kirja.
  http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 120. http://oikeestikko.blogspot.fi/

  16 / lifestyle / päiväkirjamaisesti kirjoitettuna

  VastaaPoista
 121. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  26-vuotiaan naisen lifestyleblogi. :)

  VastaaPoista
 122. Anonyymi2:08 ap.

  http://emma-huudaonnesta.blogspot.fi

  18-vuotias tyttö aloitti bloggaamisen kuulumisistaan, mutta välillä luvassa ehkä myös vähän syvällisempää pohdintaa :)

  VastaaPoista
 123. http://worldbypinja.blogspot.fi/

  17-vuotiaan lukiolaistytön kuulumisia. Harrastan taitoluistelua SM-tasolla, rakastan laulamista, sekä muoti ja shoppailu on yksi lempipuuhistani.

  VastaaPoista
 124. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 125. Anonyymi4:48 ap.

  OOTKO OIKEASTI NIIN PITKÄ!!? :D Luulin että oisit jotain 140-145cm :0

  VastaaPoista
 126. http://ada-sofia.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tyttösen lifestyleblogi ihan arkisista jutuista positiivisella ja rennolla otteella kirjotettuna! :-)

  VastaaPoista
 127. http://katialeksandraas.blogspot.fi/

  Blogiin kirjoittelee kohta 13 vuotias tyttö pohjois-pohjanmaalta.. Postaukseni ovat mms. ostoksista,reissuista,sisustuksesta,,päivän asuista,heppailuista,valokuvauksesta ja jalkapallosta.. Blogi on siis lifestyle tyylinen.. Käyhän katsomassa :-)

  VastaaPoista
 128. Juliannasbabes.blogspot.com

  Olen 13-vuotias tyttö Etelä-Suomesta. Laitoin blogini vasta alulleen eikä minulla vielä ihan järkyttäviä määriä postauksia ole mutta blogi on aika lifestyle tyylinen ja postauksia tulee aika laidasta laitaan. Voit käydä kurkistamassa jos nyt lyhyehkön esittelyni avulla jotain kiinnostusta sait aikaan! :)

  VastaaPoista
 129. supersisterc.blogspot.fi

  14- ja 16-vuotiaiden siskosten yhteinen lifestyleblogi. Postauksia tulee vähän aiheesta kuin aiheesta mm. valokuvauksesta, asukuvista, diy:stä yms. :-)

  VastaaPoista
 130. Oii vähän ihana konffaan ♥ Ihan paras paikka viettää juhannusta!!

  snowprincessbella.blogspot.com
  Bloggaan arjesta, muodista, elämästä ja kaikesta pinkistä ja kimaltavasta.

  VastaaPoista
 131. iloveyou-miffy.blogspot.fi

  Olen 16- vuotias tyttönen, joka kirjoittaa lifestyle-tyylistä blogia. Blogiin ilmestyy postauksia parhaimmillaan näin kesäisin kolme kertaa viikossa, jotka pitävät sisällään haasteita, ostosten esittelyjä, asukokonaisuuksia, päiväni-postauksia ja paljon paljon muuta. Blogini on näin kesällä menossa mukana, joten postauksia tulee myös eri reissuiltani ympäri Suomen. Käy kurkistamassa, jos alkoi kiinnostamaan :3

  VastaaPoista
 132. Anonyymi2:14 ip.

  bywilhelmiina.blogspot.com

  13/-00 vuotiaan parhaan ystäväni lifestyle blogi jossa hän kertoo elämästään, muodista, vaatteista yms.

  VastaaPoista
 133. http://janica-spreadyourwings.blogspot.fi/

  Pirtsakkaan tytön lifestyle tyylinen blogi mistä löytyy vähän kaikkea :-)

  VastaaPoista
 134. http://youmakemesmile-riina.blogspot.fi/
  lifestyle-henkinen blogi lähes 16-vuotiaalta raahelaiselta tytöltä, jonka blogissa kaikkea laidasta laitaan! kavereita, muotia, ostoksia, reissuja, puhelinkuvia, kuulumisia ja kaikkea muuta :-)

  VastaaPoista
 135. 2001 syntynyt tyttö kirjoittelee lifestyleblogia.

  http://annikamikaelaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A N N I K A | 2001 | LIFESTYLE

   http://annikamikaelas.blogspot.fi

   Poista
 136. ja tiiätkö millä koodilla olet saanut alle viivattua ylävälilehdet? :)

  VastaaPoista
 137. Aloitteleva bloggari kirjoittaa kasviruuasta: resepejä, kuvia jne. Postauksia tulee myös ohi aiheen elämästä ja mielipiteistä.

  http://www.syotavaksitarkoitettu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 138. http://amandajosefiina.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön blogi, jossa juttua mm kauneudesta, kosmetiikasta, vaatteista, sisustamisesta ja shoppailusta :)

  VastaaPoista
 139. http://nouprobleem.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tyttösen lifestyleblogi pulloillaan hyvän mielen höpötystä ja kameraan tallentuneita kuvia :)

  VastaaPoista
 140. hennibel.blogspot.com

  Tavallinen suomalainen tyttö joka koittaa selvitä normaaleista asioista ja bloggailee kun kerkiää. :D

  VastaaPoista
 141. http://jennicarita.blogspot.fi

  VastaaPoista
 142. Oot toosi hyvä bloggaa :D

  VastaaPoista
 143. Moikka, oon lukiolaistyttö pohjanmaalta ja kirjottelen noh, yllättävää, mun elämän pienistä ja suurista iloista! :-)

  http://twinkleintheeye-vilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 144. Kastehelmigirls.blogspot.com

  VastaaPoista
 145. HoidaHybin.blogspot.com  nuori tyttö on aloittanu blogin:D blogini kertoo eläimistä.

  VastaaPoista
 146. www.oliviatallimaailma.blogspot.com sielä kerron ittestäni ja mun hoitohevosesta ja ilmottettelen mun elämän kulkua toivottavasti käyt tsekkaa(;

  VastaaPoista
 147. ennisanni.blogspot.com

  Juu eli me kirjotellaan meiän blogiin aina välillä ja sinne me laitellaan aina vähä kaikelaisia kuvia ja olemme 12 ja 14 vuotiaita tyttöjä pohjanmaalta (: ja blogataan yleensä arjestamme (:

  VastaaPoista
 148. Anonyymi12:31 ip.

  Sori tää on myöhässä mut voisitko käydä tsekkaa
  www.iinaemiliaaaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 149. Sori et myöhäs, mut lifestyleblogini: http://tia-smilinglife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 150. Girlidapositive.blogspot.fi

  Kohta 12 vuotiaan tytön blogi, jonka olen vähän aikaa sitten tehnyt. Aihetta sillä blogilla ei taida olla. :)

  VastaaPoista
 151. eerikaslifestyle.blogspot.com

  14-vuotiaan tytön lifestyle tyylinen blogi. Tykkään sisustuksesta, vaatteista ja muusta sellaisesta. Valokuvaus on myös osa blogia ja kamerana toimii canon eos 700d.

  VastaaPoista
 152. Girlidapositive.blogspot.fi

  11 kohta 12 vuotiaan tytön blogi, jossa kerron mun elämästä. :)

  VastaaPoista
 153. Girlidapositive.blogspot.fi

  11 kohta 12 vuotiaan tytön blogi, jossa kerron mun elämästä. :)

  VastaaPoista
 154. inkamay.blogspot.fi
  Vasta kuoriutunut 12-vuotiaan (kohta 13) tytön lifestyle blogi! :-) Sulla on muuten tosi kiva blogi <3

  VastaaPoista
 155. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 156. Anonyymi2:50 ip.

  mistä ostit sen oriflame skinpro cleansing system?

  VastaaPoista
 157. Tämä nyt ei kerennyt ennen tuota kyseistä päivämäärää tulemaan, mutta linkkaan nyt kuitenkin jos haluat tsekata :)

  http://karhu-junassa.blogspot.fi/

  Turkulaistytön valokuvaus- ja musiikkipainotteinen blogi.

  VastaaPoista
 158. Mä tiedän että 22.6 on jo menny, mutta kerron silti blogini...!

  Eli siis mun blogin nimi on dreamswithnea.blogspot.fi

  Mun blogi on aika uus ja tykkään tosi paljon kirjoitella sinne, mutta en oikein keksi aiheita...�� yleensä kun oon kirjoittamassa blogiin, niin katon sun, Elisabeth, blogia, koska se on mun mielestä ehkä maailman paras!!! Eli mun blogissa voi olla kaikkea mikä mieleen juolahtaa! Jos sä kiinnostuit niin kannattaa käydä kattomassa!��

  VastaaPoista
 159. Täällä vieä yksi, jos opiskelu- ja ura-asiat kiinnostavat!

  Tässä blogissa ylitetään säännöllinen viikkotyöaika, jaetaan ajatuksia opiskelusta, kuljetaan erilaisia urapolkuja, nautitaan
  vapaa-ajasta ja eksytään välillä pahasti sivuraiteille. Tervetuloa mukaan!

  http://www.lily.fi/blogit/40-hours-and-counting

  VastaaPoista
 160. parhaitatarinoita.blogspot.fi

  Kaksi tyttöä kirjoittelee lifestyle tyylistä blogia

  VastaaPoista
 161. Melko uusi koirablogi. Aktiivinen bloggaaja, joka rakastaa bloggaamista.15 v :) http://chocochilinchillailua.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 162. Uusi blogi, jota kirjottelee mm. muodista ja kuvaamisesta kiinnostunut 14v. tyttö :).

  http://kaddyjatta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 163. Anonyymi7:32 ap.

  Ei liity aiheeseen millään tavalla, mutta voisitko tehä postauksen missä on sun mielestä hienoja sun ottamia valokuvia? :D

  VastaaPoista
 164. jattajenna.blogspot.fi

  18 v Jyväskylästä, lifestyle tyylinen blogi josta löytyy milloin mitäkin, asuja, matkustelua, mielipidepostauksia, haaveiluja, ruokaa, ystäviä, turhaa höpinää ja kaikenlaista kivaa myös mitä lukijat toivoo!
  Aidolla omalla itselläni pyrin kirjoittamaan ja toivon sen näkyvän :)

  VastaaPoista
 165. http://sanninenblog.blogspot.fi/

  Valokuvaamiseen hurahtaneen 18-vuotiaan tytön blogi, jossa kuvia niin arjesta kuin omasta tyylistä! Tykkään kirjoitella enemmän ja postaan usein :) Ja ainiin, oon aloittanut pienen vinkki-osion ;)

  VastaaPoista
 166. http://holyfacepalm.blogspot.fi/

  18-vuotiaan tytön elämää lifestyle blogin muodossa vähän pohjoisemmasta päin iloisella elämänasenteella varustettuna. Postauksissa näkyy muun muassa päivän asuja, reseptejä, toivepostauksia, ostoksia, videoita ja juttua urheilusta :)

  VastaaPoista
 167. Anonyymi2:08 ip.

  reettarebekka.blogspot.fi
  kaverin huikean nousun tehnyt blogi aiheina mumu. sisustus, tuoteet, meikit, reseptit ja niin pois päin.

  VastaaPoista
 168. http://katialeksandraas.blogspot.fi/

  2002 syntyneen tytön lifestyle blogi.. Blogissa on mms. päivän asuja,matkustelua,ulkonäköpostauksia,ostoksia,ponipostauksia,ruokaa sekä mun löpinöitä!Aloitin mun ensimmäisen blogin 2 vuotta sitten ja nyt olen aloittanut ihan uuden lifestyle blogin.. Tervetuloa kurkkaamaan minunkin elämään :-)

  VastaaPoista
 169. Anonyymi9:22 ap.

  Uutta postausta?? :D

  VastaaPoista
 170. http://two--dreams.blogspot.fi/?m=1

  Kirjotan isosiskoni kanssa lifestyle-blogia.
  Tykkään tosi paljon kirjoitella postauksia, ja käy lukijaksi jos kiinnostaa!! Kirjotetaan oikeestaan laidasta laitaan ja pyritään laadukkaisiin postauksiin :)

  VastaaPoista
 171. Anonyymi2:03 ip.

  Hei tarttesin apua! Miten saat "jaettua" sun postaukset bloglovin:ssa? :|

  VastaaPoista
 172. MelissaAlexandraP.blogspot.com

  Mun blogissa mä kerron mielipiteitäni asioista ja niin sanotusti oksennan kaiken postaukseen :D olen uusi ja haluaisin lisää lukijoita :) ois kiva jos lukisit blogiani ;) PS: hyvää kesää sulle❤

  VastaaPoista
 173. http://janettecaritablog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 174. http://maailmanrannikoilta.blogspot.fi/

  kohta 17v likka pohjanmaalta tyylikkäästi päivän myöhässä :D

  VastaaPoista
 175. Anonyymi8:03 ap.

  Matildakatariina.blogspot.com

  Käy kattoo jos kiinnostaa. Oot tosi kiva muuten. Luen sun blogia ja katon sun videoita. Olisi ihanaa jos kurkkaisit plogini!♥

  VastaaPoista
 176. Anonyymi8:06 ap.

  Matildakatariina.blogspot.com

  Käy kattoo jos kiinnostaa. Oot tosi kiva muuten. Luen sun blogia ja katon sun videoita. Olisi ihanaa jos kurkkaisit plogini!♥

  VastaaPoista
 177. http://staarsinsky.blogspot.fi

  Oon 17-vuotias iloinen tyttö etelä-suomesta ja kirjoitan lifestyle blogia!:) Jatkoin blogin kirjoitusta vuoden kestäneen tauon jälkeen. Blogissani kerron elämästäni tekstein, kuvin ja joskus videoin:)

  VastaaPoista
 178. http://camillaautti.blogspot.fi/

  Blogissani on aiheita melkein joka makuun ja minulle on tärkeää mitä lukijat halauvat lukea! :)

  VastaaPoista