27. heinäkuuta 2017

TÄÄLLÄ OLLAANMoikka!
Ajattelin nyt tässä postauksessa vaan kertoa ihan kuulumisia ja laittaa muutamat kivat kuvat ja vaikka seuraavassa postauksessa sitten käydä tarkemmin läpi reissua ja sen sisältöä! Ja hei jos sulle nousee jotain kysyttävää niin kysy ihmeessä pois - vastaan taas mielelläni teidän kysymyksiin :-)

Untitled

Nyt on jo kiva määrä kielikurssia takana ja huhhuh, on kyllä ollu menoa ja meininkiä kerrassaan. Päivät on ollu täynnä erilaista toimintaa ja koulua. Ja nyt jo voin sanoa, että täällä on kyllä niin hyvä olla. Täällä on niin nättiä (vaikka sää ei aina olekaan niin hyvä) ja oon saanu tosi hyviä muistoja tallennettua myös kameraan!

Untitled

Meidän suomalaisten ryhmä on tosi mukava ja yllättävänkin suuri. Kaikki tullaan tosi hyvin toimeen ja asuntolassa asujien kesken on kyllä tosi läheiset välit! Yllä olevassa kuvassa meidän ihana suomalainen tyttöporukka ennen holi partya. Holi party on kyllä ollut ehdottomasti lemppareita kokemuksia, vaikka muutama vaatekappale löysikin tämän jälkeen tiensä roskakoriin, heh.Vielä on suunnilleen puolet matkaa jälkellä ja jo nyt aika on mennyt aivan käsittämättömän nopeesti. Koko loppu reissu menee varmasti vielä nopeammin, kun nyt on kunnolla tutustunut täällä tähän ympärillä pyörivään porukkaan! Eniten odotan vielä Lontooreissua ja Graduaionia, jossa saadaan huippuhienot lakit.Mutta hei, tässä oli mun kuulumisia! Elossa ollaan ja kaikki on hyvin. Tässä nyt innolla odotan vielä, että mitä loppu loma tuo tullessaan. Olen kyllä äärettömän kiitollinen jo nyt tästä mahdollisuudesta päästä kokemaan tämmöinen reissu!
Yhteistyössä EfSuomi

4 kommenttia:

 1. Anonyymi12:06 ap.

  Ihania kuvia!!!!!

  VastaaPoista
 2. Maksoiko ef sulle matkan? Kivoja kuvia ja on ollu kiva seurata sun reissua ig storysta ☺

  VastaaPoista
 3. Anonyymi10:50 ap.

  Ihania kuvia <3 Satoikos siellä paljon?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4:53 ap.

  Mikä oli parasta siellä? Entä ikävintä?

  VastaaPoista