21. maaliskuuta 2016

BEAUTY POP UP

Moikka!
Tässä postauksessa esittelen Beauty Pop Upilta tilatut tuotteet. Oon siis yhteistyössä Beauty Pop Up nimisen nettikaupan kanssa. Beauty Pop Upin sivuille pääset klikkaamalla tästä! Kyseinen kauppa on vuonna 2015 perustettu kosmetiikkakauppa. Kaupalla on nopea toimitus, muutama päivän kesti että paketti oli kotiovella :-)

1
5555

REAL TECHNIQUES FOUNDATION BRUSH

Ensimmäisenä voisin esitellä siveltimet. Tilasin kaksi sivellintä, molemmat Real Techniques mekkisiä. Tämä ensimmäinen on REAL TECHNIQUES FOUNDATION BRUSH niminen sivellin. Tää varjostussivellin on kyllä vakuuttanu mut heti, ihan huikee! Pohdiskelin kauan ennen tilauksen lähettämistä raaskinko tätä hankkia, mutta kun nyt oli tilaisuus päästä tutustumaan tähän niin ajattelin että miksipä ei! Tällä saa tarkkaa jälkeä sekä on kyllä niin pehmeä!!

5555

REAL TECHNIQUES FOUNDATION BRUSH

Toisena siveltimenä on tämä REAL TECHNIQUES FOUNDATION BRUSH joka on siis meikkivoiteelle tarkoitettu sivellin. Ostoskorissa oli vielä tilaa tälläiselle, joten nappasin tämänkin matkaan. Parin testauskerran jälkeen sanoisin että mun käytössä tämä soveltuu ennemminkin peitevoiteen levittäiseen. Tää sivellin on pehmeä ja saa aikaan tarkkaa tulosta! 

222

NYX DOLL EYE MASCARA LONG LASH

Tässä yksi lemppareista! Tämä NYX DOLL EYE MASCARA LONG LASH
ripsiväri yllätti kyllä täysin, ihan mahtava jotenkin just sellanen mitä oon omaan käyttöön aina etsinyt. Näitä on kolmea eri 'lajia'. Yksi on vedenkestävä, toinen ripsiä pidentävä ja yksi voluumia antava. Mulla on to ripsiä pidentävä, ja tykkään ihan älyttömästi.

222

NYX MICRO BROW PENCIL

Toinen ehdoton lemppari on tässä! NYX MICRO BROW PENCIL -kulmakynä on jo nyt kovassa käytössä. Tämän lisäksi käytän aiemmin ostamaani kulmapalettia H&M:ältä. Ennen käytin lisäksi myös H&M:ältä ostettua kulmakynää. Tämä kulmakynä on ihan huippu! Pikkuruisen pään ansiosta tuloksesta tulee tarkka. Mä otin tämän sävyssä 'Taupe'

3
33

NYX MINERAL FINISHING POWDER

NYX MINERAL FINISHING POWDER -viimeistelypuuteri, joka ainakin tähän mennessä on vaikuttanut hyvältä! Sävy on mulle hieman tumma, mutta kesällä pienen rusketuksen saavutettuani on varmasti just sopiva sävy. Tästä jää niin ihanan 'ilmava' olo kasvoille verrattuna kiinteään puuteriin. Tilasin tämän sävyssä 'Light/Medium'

333

NYX CONCEALER

Tämä  NYX CONCEALER -peiteväri on tällä hetkellä myös vähän liian tummaa mulle. Kesällä varmasti käytössä, mutta tällä hetkellä en osaa oikeen kommentoida tuotetta tarkemmin. Sivustolla lukee, että kyseessä on koostumukseltaan kevyt peiteväri. Ajattelin tätä silmänalusien peittämiseen / kirkastukseen, mutta vasta rusketuksen aikaan pääsen tähän tutustumaan paremmin!

3333
33333

NYX WONDER STICK

Sitten vuorossa taas yksi lemppareista. Eli NYX WONDER STICK -niminen kaksipäinen puikko jonka toisessa päässä on korostusväri ja toisessa varjostusväri. Oon kauan yrittäny etsiä näitä molempia erikseen ja kun näin tämän Beauty Pop Upin sivuilla, olin löytäny jotain ihan kreisiä! Korostusväri on kerrankin niin vaaleaa, että korostaa munkin kasvoja, jotka ovat jo luonnostaan vaaleat. Varjostusväri ei ollut yhtään oranssihtava vaan viileän ruskea, just sellanen mitä oon ettinytkin. Tykkään tehdä varjostuksia, mutten oo kokenut tarpeelliseksi hankkia kokonaista varjostuspalettia. En tykkää meikata kuitenkaan niin reilusti, joten tällänen puikko on just sopiva sellasille päiville kun haluaa panostaa :-D Suosittelen lämpimästi! Tämän tilasin sävyssä 'Light'

444

REAL TECHNIQUES DEEP CLEANSING GEL

Oon sen verran laiskalla tuulella ollut siveltimien suhteen, etten ole niitä jaksanut juurikaan putsailla. Silloin tällöin vedellä ja pesuaineella hieman virutellen, mutta ehkä tämä siveltimille tarkoitettu puhditusaine innostaa mua pitämään siveltimet puhtaina! En ole vielä testannut, mutta tuoksuu ainakin tosi hyvältä. En malta oottaa että pääsen testaamaan tätä REAL TECHNIQUES DEEP CLEANSING GEL -puhdistusainetta :-)

444

NYX MAKE-UP SETTING SPRAY

Loppuja viedään! Toiseksi viimeisenä tuotteena esittelyssä olisi tällänen NYX MAKE-UP SETTING SPRAY niminen suihke. Tämä tosiaan kiinnittää ja suojaa meikin. En ole vielä hirveän montaa kertaa käyttänyt, mutta auntaa ihanan tunteen kasvoille!

4444

EOS LIP BALM

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä on EOS LIP BALM -huulirasva. En oo ikinä aiemmin omistanut omaa EOS-huulirasvaa, koska ne on täällä Suomessa niin kalliita. Nyt kun mulla oli viimein mahdollisuus kotiuttaa tälläinen niin otin mielelläni mahdollisuuden vastaan! Mulla on tää Mint huulirasva, jota oon siis testaillut ystäviltä ja vaikuttanut ehkä parhaimmalta. Tykkääntykkääntykkään!!

Ja nyt postauksen parhaimpaan kohtaan! Eli saan teidän iloksenne jakaa alekoodin ( alekoodi: ELISABETHLYDIA ) jolla saa -20% hinnasta pois. Tämä koodi on voimassa 3.4.2016 asti :-)

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!!

11 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Mitä kävin Beauty Pop Upin sivuilla katsomassa niin aivan ihania tuotteita ja kivat sivut. Tää sun postaus sai aikaan hirmuisen himon tilata sieltä jotain. :D ♥

    anskukoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Multakin löytyy tuo RT:n sivellinpesu sekä se matto, toivottavasti saan aikaiseksi pestä ne siveltimet nyt näiden avulla! Tosi kivoja tuotteita löytyy tästä postauksesta, olen melko varma että tykkäät suurimmasta osasta!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  3. Tosi selkeä ja hyödyllinen postaus :-) tässä oli monia sellasia tuotteita, mitä oon pitkään halunnu kokeilla, mutta hinta on aina tullut vastaan :/ ehkä mä nyt voisin pistää tilaukseen kun saa tuon -20% pois :)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi12:39 ip.

    Wau :) Nyt tuli asiaa. Olipa viksuja tuotteita, täytyy ruveta tutkimaan hintoja. Wonder stick olisi varmaan minullekin sopiva, koska olen kans vaaleaihoinen. Kiitos, kiitos tästä postauksesta. Jee ja halaus --Anulta :)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi9:44 ap.

    Moikka! Olisin halunnut ostaa saman Nyxin peiteväripuikon, mutta en löytänyt nettisivuilta tuotetta. Pystyisitkö linkkaamaan sen? Minkä sävyn olit tilannut?

    VastaaPoista
  6. Anonyymi4:17 ap.

    Millä oot tehny sun banneris?:) Tai mikä toi fontti on? :3

    VastaaPoista
  7. Tosi ihana postaus ja blogi ♥

    http://jenni-aleksandra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Tosi kivoja tuotteita oot tilannut kyllä! Toi korostus/varjostupuikko on kyllä jotain, mitä itsekin tarvitsisin :)

    http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
  9. Tosi hyvä postaus! Itse olen toivonut joululahjaksi tuota nyxin wonder stickiä :)

    VastaaPoista
  10. Onpas ihania meikkijuttuja löytynyt paketista! Oon itse viime aikoina rakastunut NYXin meikkeihin ihan täysin ja haalinut niitä itselleni ihan liikaa hah :D

    http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    VastaaPoista