22. helmikuuta 2016

ARJEN KESKELTÄ

Moikka!
Tänään aattelin jakaa parit kuvat vaan ihan pävitelläkseni arkea teille :-)
Voisin kuvata joku päivä ostoksia tänne blogiin, koska niitä on kerääntynyt taas hieman enemmän. Saa nähdä saanko aikaiseksi, kun tuntuu että koulu alkaa taas painamaan päälle. Onneksi kuitenkin on loma tämän viikon jälkeen, sillon on aikaa taas huokaista vähän syvempään!
Ihan lähipäivinä mulla on tulossa ainakin kaksi postausta! Erityisesti siitä toisesta oon innoissani, heh. Mutta hei tässä parit kuvat arjen keskeltä :)

Untitled


Ennen mun muistikortit täyttyi enimmäkseen ruokakuvista tai videopätkistä. Nykyään mun kameran muistikortti täyttyy oikeastaan Robertin kuvista, haha. Tätä veijaria on niin hauskaa kuvailla, ettette kyllä ees arvaa! Robertille kuuluu hyvää, pari viikkoa sairasteli nuhan ja kuumeen kanssa, mutta nyt taas terveenä eteenpäin. Nousee koko ajan konttausasentoon sekä tukeavasten seisomaan, vaikka itse seisominen onkin vähän huteran oloista :-D Tämä Elisabethin pikkukaveri kasvaa niin nopeesti etten meinaa pysyä enää perässä. Vastahan se syntyi..

ddidkuva

Tässä kaksi asua uuden Bomber Jacketin kanssa. Tykkään ihan hirveesti! Kuvissa näkyy myös muutamia uusiakin ostoksia, mutta niistä lisää myöhemmin.
Ton takin ostin H&M:n lastenpuolella ja mulle sattuikin tuuri, kun löysin sen alennuksesta! Maksoin siitä siis 20€. Mitäs tykkäätte asuista, kumpi on enemmän sun mieleen?

dddd

Tässä vielä yksi asu, jota löytää mun päältä yllättävän usein! Uuden farkkuflanellin löysin kirpputorilta ja pääsi kyllä kovaan käyttöön! Mutta hei heittäkää ihmeessä näistä asuista mielipide kommentteihin :-)

Untitled

Loppuun vielä tämän hetkinen lempparikuva, minä ja minun rakas♥︎ Velipoika onkin kohta jo 10kk! Hassua, eikö?

Kivaa alkavaa viikkoa! Millon sulla alkaa hiihtoloma?

20 kommenttia:

  1. Oih miten ihania kuvia <3 Suloinen Robert!

    VastaaPoista
  2. Hitsit täytyy itekkin lähteä koluamaan siis henkkamaukan lasten puoli jos sieltä löytyy noin kivaa takkia noin halvalla! :D

    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Voikun Robert on söpö!Odotan innolla niitä sun kahta postausta!ps.Ja kaikki asukuvat olivat ihania!Pss.tee vaan ostos postausta.Psss.oot muuten tosi kaunis!

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana toi musta bombertakki! :-)

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Ihanat nuo asukuvat, lemppareita oli eka ja vika! ♥

    http://melkeenkuinpaivakirja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania kuvia! <3 :)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi3:02 ap.

    Ihania kuvia! Oma pikkuveikkani onkin jo kohta 1v.. aika kuluu..

    VastaaPoista
  8. Oi ihana Robert ja nää sun kuvat! <3
    Itellä alkoi tänään hiihtoloma ja hyvä niin, sillä oon todellakin sen tarpeessa! :-D
    Ihanaa loca sulle! <3

    aada.ahonen.eu

    VastaaPoista
  9. Mulla alkoi tänään, tuo odotettu hihtoloma! Ihania asuja! Oi varsinkin tuon esimmäisen asun housut ovat tosi kivan näköiset!

    VastaaPoista
  10. Anonyymi12:17 ap.

    kuinka pitkä oot? :)

    VastaaPoista
  11. Voi miten ihania kuvia!<3

    VastaaPoista
  12. Ihania asuja! ja suloinen Robert ♡:)

    VastaaPoista
  13. Anonyymi6:21 ap.

    Koska tulee uus video?

    VastaaPoista
  14. ihana takki! <3

    http://undermyshadess.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Anonyymi11:32 ip.

    voiko sun mielestä tota bomber takkia pitää ns sisätakkina esim koulussa

    VastaaPoista
  16. Anonyymi2:25 ip.

    Ihana postaus! Asukuvat on ihania. Miten Robert voi olla noin suloinen!? <3 Oot ihan sairaan kaunis ja sun blogi on mun lemppari!! Odotan innolla uusia postauksia. :) Harmi, jos et nyt arjen keskellä ehdi postailla. Itsekin painin arjen keskellä: pianon soitto ja koulu jyrää mut. X3 Teetkö muuten vielä You tube- videoita? Kun niitä ei ole tullut tänävuonna kuin kaksi. :( Kauhistuin myös, kun huomasin, että olet poistanut muutaman lempi videoni. :'( Älä vaan lopeta bloggaamista ja vloggaamista!!! Sä oot mun suosikki molemmissa!! <3 Olisi kiva, jos voisit postailla ja vloggailla ainakin kerran kuussa. :)

    VastaaPoista
  17. Anonyymi10:30 ap.

    Suloisia kuvia, olet taitava kameran käyttäjä ja ihana isosisko :) Tuo musta bomberi on ehdoton: tosi tyylikäs sinisten farkkujen kanssa ja linjakas kuin mikä <3. Toivottavasti lomasi meni hienosti, mulla ainakin liikkuen ja lueskellen. Terkkuja terkkuja ja postailehan taas t. --Anu.

    VastaaPoista
  18. Mä en ymmärrä oot tosi hyvä kirjoittamaan! Kun joillakin on sellaisia blogitekstejä, joita ei jaksaisi lukea ja skippaan ne koska ovat niin tylsiä XD

    VastaaPoista
  19. Sullakin on blogi, jee löysin! :-)

    VastaaPoista
  20. Voi Robert!!<3 millä oot muuten tehnyt ton bannerin?:D

    VastaaPoista