5. tammikuuta 2016

ALOTUS VUODELLE 2016

Moi!
Miten sun uusivuosi meni? Ja kiitos kysymästä, mulla meni erittäin hyvin :-)
Vietettiin porukalla seurakunnalla vuoden vaihtumista ja voisinko sanoa, että mitäs muuta mä voisinkaan toivoa, heh.
Jos kokonaisuudessaan mun mennyttä vuotta 2015 mietitään, niin tuntuu ihan hurjalta mitä kaikkea kerkesi tapahtumaan ja kuinka nopeasti aika ylipäätään meni. Vastahan oli kesäloma? Nyt kun on alkanut vuosi 2016 niin ajattelin tulla postailemaan vuoden ensimmäisen asu/kuulumispostauksen!

UntitledUntitled

Nähtiin Matildan kanssa taas pitkän ajan jälkeen. Käytiin räpsimässä nopsaan kuvat -16 asteen pakkasessa juuri ennen hämärtymistä! Hauskaa oli niinkun aina meillä on, haha.
Näissä kuvissa mun päällä on tummansininen villakangastakki, ja ihan suoraan sanottuna mä en kyllä vieläkään tajua että toi näyttää ihan kivalta mun päällä. Äiti osti itellensä nettikirpputorilta tän takin, mutta kotona äippä huomasi että tää takki oli ostettu ulkomailta Primarkista ja koko oli sen takia vähän pienempi. No mä kokeilin ja olin ihan varma että tän tyyliset takit ei vaan sovi mun päälle, mutta tää yllättikin!

idkuva

Ja muutama muistaakin kuinka viime vuonna uudenvuodenlupauksissa halusin uskaltaa pukeutua monilla eri tavoilla:

"Oon niin pienikokoinen, että pelkäisin ihmisten katseita kaupungilla jos mulla olisi vaikka pitkä kangastakki. Kyllä niitä munkin kokoisille löytyy, mutta oon vaan aina sanonut itselleni 'ei toi sopisi mulle'. Haluan ainakin muutaman kerran mennä mun oman mukavuusrajan yli ja kokeilla aivan jotain uutta!"   

Noh, se ei oikeen toteutunut vuonna 2015. Mullahan on ollut aina vähän ongelmia luottaa omaan ulkonäköön ja varsinkin pukeutumiseen :-D 2015 vuonna erityisen paljon keskityin vaan ajattelemaan muiden mielipiteitä musta. Ja ei tällänen ajattelutyyli lähde sormia napsauttamalla, vaan tähänkin menee aikaa että uskaltaa toteuttaa rohkeesti omaa itteään ja olla vaan just se ainutlaatuinen minä. Mutta tää on isoiso ja edistävä harppaus mulle. Suunta on vaan eteenpäin, eikös? :-)

Untitled

takki Primark / huivi Gina Tricot / farkut Dr.Denim / kengät H&M (matildan) / villapaita H&M

Kiitos teille vuodesta 2015! Blogi oli varsinkin loppuvuodesta aika hiljainen, mutta sitä taukoa mä tarvitsinkin enemmän kun osaatte kuvitella. Ootte ollu mahtava tukiverkosto ja teidän ihania kommentteja on aina mahtavaa lukea - jääättimäinen kiitos!!♥︎

22 kommenttia:

  1. Näistä sun postauksista saa aina hyvän mielen. Mulla on just sama ongelma: mietin liikaa mitä muut ajattelee musta. Lupasin itselleni olla tänä vuonna rohkeampi. Olet tosi kaunis. ;) Toivottavasti sulla on hyvä vuosi. c:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi4:10 ap.

    Sun blogia on aina yhtä ihana lukea koska oot aina niin positiivinen ja iloinen! :-)
    Muuten sulla on ollut aika hiljaista yt:n puolella, ehdottaisin ainakin paria videota mitkä oisin kiinnostunut näkemään. What's on my phone ois erittäin kiva sekä jokin rutiinivideo, tai sitten room tour kuten vähän kyselitkin siinä viime room tourissa haluaisko joku päivitettyä versiota ikea- reissun jälkeen täällä olisi yksi INNOKAS halukas ;)
    Hehee tulipas pitkä mutta hyvät päivän jatkot sulle ihana tyttö! <3

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kuvia! <3
    http://jenzkusmile.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Really enjoy your photos!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi10:49 ap.

    Ihana postaus jälleen kerran! Sulla on mielenkiintoinen tyyli kirjoittaa ja sun kuvat on super ihania. :) Youtuben puolella odotan innolla uutta videota ja jos oot videoideoita vailla niin tässä ois pari; video sun hiuksista (kertoisit esim. että miten hoidat niitä, tai kertoisit sun hiusten "historiasta" :D), sun meikkirutiini ja erilaisia haasteita. Hyvää uutta vuotta sulle, jatka samaan malliin! :-)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi12:55 ap.

    Mielenkiintoista uutta vuotta 2016 <3 Kirjoitit täyttä asiaa. Kun pääsisikin tuosta "mitä noi muut ajattelee"-miettimisestä! Ole rohkeasti oma itsesi, kuten tähänkin asti :) Takki on upea ja huivi kans. Halauksia pakkasen keskeltä <3 toivottaa --Anu.

    VastaaPoista
  7. Anonyymi3:27 ap.

    Sulla on ihan super ihanat hiukset ja oot muutenkin tosi kaunis! :-)

    VastaaPoista
  8. ihania kuvia <3 oot tosi kaunis!

    VastaaPoista
  9. Ihana postaus taas sulta Elisabeth! Tykkään kovasti sun tyylistä ja mulla on sama ongelma, että ajattelen muiden mielipidettä joka on mun mielestä tosi typerää :)

    VastaaPoista
  10. oi kun ihana postaus! :) musta toi takki sopii sulle hyvin ja näyttää tosi nätiltä sun päällä! pystyn samaistumaan suhun hyvin, koska oon myös ite ollut tosi epävarma itestäni ja ajatellut pääasiassa mitä muut musta ajattelee enkä keskittyny siihen mitä mä ite haluan. mutta sulle voin sanoa, että se helpottaa ajan myötä, niin mullekki on käyny :)

    VastaaPoista
  11. Mahtava postaus! c: Sun blogi on todella inspiroiva ja ihana, saan täältä hirveesti inspistä mun omaan blogiin. ♥

    vaahtokarkkipilvia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. Anonyymi9:30 ap.

    Oon aina yhtä mielissään, kun nään, että sulta on tullu postaus!
    Jännää kuvitella, että sun kaltasella, kauniilla tytöllä ois ulkonäköpaineita, mutta eihän sitä koskaan tiiä kenellä niitä on. Mun mielestä oot iha älyttömän kaunis<3

    VastaaPoista
  13. Anonyymi10:44 ap.

    Oot Ihana ja kaunis, mut koska youtubeen tulee summer bucket list video?

    VastaaPoista
  14. Anonyymi12:10 ip.

    Oot todella kaunis! Ihania kuvia

    VastaaPoista
  15. Anonyymi12:37 ap.

    Oot tosi kaunis noissa kuvissa <3 Tosi mukavaa et postasitkin pitkästä aikaa!:)

    VastaaPoista
  16. Ihania kuvia!. Tykkään sinun blogista todella paljon. :)

    VastaaPoista
  17. Anonyymi11:48 ap.

    Voitko tehdä päivitetyn aamurutiinin?

    VastaaPoista
  18. Anonyymi2:56 ip.

    Mikä toi sun Kiitos vuodesta 2015 musiikki on??

    VastaaPoista
  19. Anonyymi10:32 ap.

    Etkö tee enää youtubeen videoita? Mutta kiva postaus oli! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kyllä elisabeth tekee videoita vielä!<3:)

      Poista
  20. sää oot super ihana elisabeth oon jääny koukkuun sun videoihin.ps:super ihana postaus<3<3<3

    VastaaPoista