3. toukokuuta 2015

Spring Inspo / Ajatuksia blogista

inspo1

Moikkamoi!
Yrittelen tässä kirjoitella vähän nopsakkaampaan tahtiin, kun kaikki muut jo tuolla olohuoneessa alkoivat kannustamaan Suomea. No, ei tässä varmaan vielä mikään kiire ole :-)
Näitä Inspiration postauksia on kyselty paljon, kun viimeksi julkaisin tälläisen helmikuussa. Nyt on kyllä kevään inspiration taskut täynnä, joten ajattelin poimia sieltä muutamat tähän! 

inspo5

Mun puhelimen päivälaskuri näyttää, että kesälomaan on enään 27 päivää - jeee! Näistä kuvista tulee väkisinkin kesäfiiliksille ja samalla huomaakin jo kaipaavansa kesän lämpöä, rusketusta, uimarantoja jne. Vai mitä? :-D
Enään tämä kuukausi, enään tämä kuukausi.. Tuun varmaan hokemaan tuota virttä monessa monessa postauksessa, joten varotus jo etukäteen, heheh!

inspo2

Oon muuten miettinyt lähiaikoina tätä mun blogia ja ylipätään bloggaamista. Tykkään tästä harrastuksesta älyttömän paljon ja nautin siitä kun saan toteuttaa itseäni tietyllä osa-alueella täällä blogin puolella! Mutta silti oon kokenut ne fiilikset, kun huomaa ottaneensa ihan epäonnistuneita kuvia tai kun tuntuu että joku toinen bloggaaja onnistuu aina siinä vierellä. Joku joka postailee päivittäin, ellei muutamaakin postausta päivässä. On monet asut mietitty, muttei ole ollut ketään kuvaajaa ja en kehtaa mennä jalustan kanssa pihalle heilumaan kun on tämä tie missä asun on vilkas lapsiperheineen. Oon monet kuvat vahingossa poistanutkin ja siitä sitten möksähtänyt ja jättänyt koko postauksen kirjoittamatta. Haha, on tämäkin joskus vaikeata!

inspo3

Oon kokenut sen kiireen, ettei ole ollut vaan aikaa päivittää kuulumisia blogiin. Mulla on tämän harrastuksen lisäksi kaksi tärkeää harrastusta: pianonsoitto ja salibandy. Viikossa mulla on yksi vapaapäivä, jollon mulla ei ole mitään menoa! Ja se on yleensä ollut 'työpäivä' mun blogiani varten. 
Nyt on kumminkin harrastukset vaakalaudalla, maybee. En oikeastaan tiedä salibandyn suhteen sen jatkosta. Tiedän sen että se on älyttömän ihana laji, sellanen josta nautin, jossa oon onnistunut! Mutta silti, tilanne meidän joukkueessa ei ehkä ole paras mahdollinen tällä hetkellä :-) Katsotaankatsotaan..
Pianonsoitto ei tule häviämään minnekkään!

inspo4

Silti mä rakastan tätä hommaa! Teidän ihanat kommentit on älyttömän palkitsevia. Niitä on aina yhtä ihanaa lukea♥︎ Kiitos just sulle, kun oon jaksanut lukea tätä mun pikkuruista blogiani!
  Nyt on tullut kumminkin purettua vähän arjen ajatuksia teillekin! Vähän erilaisempi postaus, erilaisemmin kirjoitettukin, eikös? Musta olis siis älyttömän rakentavaa saada teiltä vähän palautetta mitä tykkäsitte lukea tätä postausta! :-)

Voimia alkavaan viikkoon!
Pictures from weheartit!

75 kommenttia:

  1. tää oli tosi hyvä ja erilainen postaus! ♥

    VastaaPoista
  2. Taas tosi onnistunut ja kivasti erilainen postaus :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla jos tykkäsit tästä vaikka tämä olikin hieman erilainen :-)

      Poista
  3. Tulee väkisinkin hyvä mieli ihan sama miten kirjotat tai mistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, ihana juttu! ♥ Sait kyllä hymyn huulille :')

      Poista
  4. Sun blogi on kyllä ehdottomien lemppareiden listalla! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, tää oli kyllä aamun piristys :-) Aina tulee hyvä mieli jos kuulee olevansa jonkun lempiblogien listoilla :-)♥ Kiitos!!

      Poista
  5. Ihana postaus ja ihana blogi❤️

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia, tässä oli paljon inspiraatiota! ♥

    t. Linnea
    http://linnealisa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiitos super paljon Linnea! :-) ♥

      Poista
  7. Anonyymi5:35 ap.

    Ihana postaus!<3 Tän postauksen jälkeen tuun varmaan enemmän arvostamaan tätä blogia ja sun kirjotuksia(vaikka oonhan mä aina arvostanut tosi paljon) kun nyt oikeesti tajuu miten paljon oot tän eteen tehny! Kaiken kaikkiaan aivan mahtava ja ihana blogi!

    Kauanko oot muuten soittanut pianoa ja voisitko tehdä sen soitosta erillisen postauksen/videon? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi6:28 ap.

      Sit kans all my hair(vai miten se kirjoitetaan :D) ois tosi kiva postaus/video kun sulla on niin ihanat hiukset *-* :-)

      T. Edellinen ano ^

      Poista
    2. Wau, siis wau! Mahtavaa kuulla jos oikeesti arvostat tätä mun blogia noinkin paljon :o Kiitos!! ♥
      Ja oon nyt soittanut kahdeksan vuotta! Ja voisin miettiä erillistä postausta siitä :-)

      Poista
  8. Tosi ihana postaus! Ite tykkään sun blogistas aivan älyttömästi ja se kuuluukin lempiblogeihini! Sun kuvasi on niin ihanan valoisia ja otettu tosi upeista kuvakulmista josta tykkään paljon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikein löydä tarpeeksi hyviä sanoja, koska vedit mut ihan hiljaseski tällä kommentilla! Kiitos ihan hurjasti♥ Sait kyllä leveän hymyn kasvoille♥ Kiitos vielä kerran!!

      Poista
  9. Anonyymi7:15 ap.

    Millä muokkaat noi kollaasit?:)

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia ja kirjotat tosi kivasti! :) Voitko tehdä joskus videon missä soitat pianoa?

    http://minunvalokuvia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin miettiä tuota videoideaa :-) Kuulostaa ihan hauskalta, mutta katsotaan!

      Poista
  11. Tos kivasti kirjotettu ja tehty postaus! Mukavaa vaihtelua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Kiva jos tykkäsit lukea tätä!

      Poista
  12. Anonyymi11:10 ap.

    Miten saat nää inspo-postausten kuvat niin hyvälaatusiksi???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en kyllä tee niille mitään muuta kun laita kollaasiin :o Joten ihmettelen jos sulle ei tuu saman laatuisia!

      Poista
  13. Anonyymi5:32 ap.

    Ihania postauksia ja kuvia aina sulla💘

    VastaaPoista
  14. ihania kuvia, iski oikein kunnon inspiraatio näitä katellessa ;-) ♥ postaus oli muutenkin kivasti toteutettu, tykkäsin ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että sait jotain inspiraatiota näistä :-) ♥ Sehän on periaatteessa näiden inspo-postauksien idea :-D Kiitos Nelli sulle tosi paljon!! ♥

      Poista
  15. Anonyymi7:49 ap.

    Oon lukenu viime kesästä asti sun postauksia ja ei voi muuta sanoo kun että wau! Viime kesänä löysin sun blogin ja tykästyin heti koska sun kuvat on niin hyvä laatuisia ja kirjotat tosi hyvin ja oot siitäkin kehittyny tosi paljon! Tää postaus oli tosi ihana kirjotit tosi kivasti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, ootpas jo lukenut sitten aika kauan :o Kiitos tuhannesti♥ Musta on aina yhtä ihanaa kuulla ihmisiltä jos jossain asiassa on näkynyt kehittymistä!! Kiitos tositosi paljon vielä kerran♥ En oikein osaa sanoakaan mitään muuta, kun sun kommentissa oli niin ihania sanoja..

      Poista
  16. Anonyymi11:05 ap.

    Ois kiva nähdä meikkivideota youtuben puolella! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei huonompi idea! :-) Katsotaan saisinko joskus sellaisen väsättyä :-)

      Poista
  17. Sulla on niin ihana blogi. Kuvat aina tosi kauniita!! :-) Vitsi ei siihen kesäänkään enää kauan ole mä odotan kanssa innolla! Jakseluita sulle koulun ja harrastusten parissa tiedän todella mitä tarkoitat tolla kiireellä harrastusten takia, mulla on kanssa kauheasti joka päivä treenejä sun muuta eikä vapaapäiviä ole joskus lainkaan. Mutta enää kuukaus niin sitten pääsee lomalle! Tsemppiä sulle! :-)

    http://neeanatalie.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, kiitos Neea! ♥ Ja jep, ei todellakaan oo enään kauaa!
      Jakseluja myös sinne takaisin! Kuulostaa että sulla vasta kiirettä tuppaa olemaan :o Koitahan muistaa myös levätä ja pitää vaikka lepopäiviä harrastuksista (niin mäkin aina teen)♥ Kiitos kommentista vielä kerran!!

      Poista
  18. Anonyymi1:39 ip.

    Enää* ihmiset, enää* ! ...... Enään on puhekieltä ja yksi niistä virheistä jolla erottaa oikein kirjoittajan väärin kirjoittajasta. Sama kuin sanat kun ja kuin. Kun EI ole puhekieltä niin kuin ei ENÄÄkään.. Kiitos, tässä oli avautumiseni. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiedän että sana enään on puhekieltä, mutta enhän mä täällä mun blogissa oo koskaan kirjoittanut koko postausta kirjakielellä. Siellä on sanoja kirjoitettu puhekielellä yhtälailla kuin jotkut sanat ovat kirjakieltä! Joten sinäänsä en ymmärtänyt pointtiasi :-D Kun ja kuin ovat molemmat kirjakieltä mutta niiden tarkotus ei ole sama. Kiva kumminkin kun sanoit asiasta, jos en olisi vaikka asiasta tiennyt :-)

      Poista
  19. Anonyymi1:43 ip.

    En ole koskaan ymmärtänyt miksi lapsilla täytyy olla niin paljon harrastuksia. Tak oikeastaan sitä, miksi vanhemmat laittavat ne lapset sinne harrastuksiin niin, että vapaa-aika kuolee oikeastaan kokonaan. Stressiä siitä vain tulee eikä ehdi tehdä sellaista mitä yhtäkkiä keksii että haluaisikin kovasti tehdä juuri silloin. Vapaa-aika on tärkeää, älkää tappako sitä miljoonalla harrastuksella. Oppikaa se, että elämässä pitää aina välillä valita asioita, ei kaikkea voi tehdä samaan aikaan. Mutta jaksamista sulle kovasti ja ihana blogi sulla on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän mun vanhemmat mua koskaan harjoituksiin ole pakottamalla pakottanut. Itse omasta halustani sinne olen mennyt! :-) Porukat on vaan halunnut auttaa mua tekemään sitä mistä tykkään! Toki ne mua sinne välillä patistaa jos en ole esim. viikkoon käynyt, koska muuten maksavat ihan turhaan. Mullahan oli tuolloin vaan kaksi harrastusta: piano ja salibandy. Nyt harrastan enään pianonsoittoa! Oon aina ollut aktiivinen harrastamaan erilaisia juttuja ja varmaan siitä tulee se että tykkään harrastaa pianonsoiton lisäksi jotain muuta. Välillä se vapaa-aika on tosiaan tärkeää - niinkun sanoit. Varsinkin tässä iässä, kun kavereiden näkeminen tuntuu olevan niin iso osa arkea!! Kiitos kommentista♥

      Poista
  20. Anonyymi11:46 ip.

    Millon kuvaat my daytä?? :D:D

    VastaaPoista
  21. Anonyymi2:50 ap.

    En tiedä tarkoititko tolla 'ryhmän tilanne ei ole paras mahdollinen' asialla yhteishengen puutetta, mutta esimerkkinä mun tanssiryhmä on tanssinut yhdessä kolme vuotta säännöllisesti 2 kertaa viikossa, mutta yhteishenki me saatiin vasta eilen kisoissa kunnolla alkuun. Siis jos tarkoitit tota :-D mutta kuitenkin, valitse rauhassa ja mieti vaihtoehtoja :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, kyse ei ollut joukkuehengestä vaan ihan joukkueen hajoamisesta! Joukkueeseen jäi enään vain pari pelaajaa ja tärkeät pelaajat lähtivät toiseen joukkueeseen. Siitä oli lähinnä kyse! Päätin kumminkin lopettaa salibandyn, katsotaan alotanko joskus vielä uudelleen :-) Kiva kun kommentoit! ♥

      Poista
  22. Anonyymi11:46 ap.

    Haha tähän 27 päivään mahtuu mulla vielä seitsemän koetta ;D Ihana postaus kuitenkin ja tälläsiä vähän 'mietiskelypostauksia' vois olla tosi kiva nähdä jatkossakin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho onpas sulla vielä paljon kokeita! Kiitos ja ihan huikeeta jos tykkäsit lukea tälläistä erilaisempaa postausta :-)♥

      Poista
  23. Anonyymi2:05 ap.

    Millä objektiivilla kuvaat sun asukuvat? :-)

    VastaaPoista
  24. Ihana blogi sulla <3 Pakko kysyä, miten saat noin paljon lukijoita? Tai siis mainostatko blogiasi jossain, vai ovatko lukijat vain löytäneet blogisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Niina♥ Lukijamäärähään ei kasva älyttömiä määriä viikoissa, eikä eden kuukausissa. Lukijoita kertyy aina ajan kuluessa. Kun aloittaa blogin ei ole itsestään selvyys, että lukijoita tulisi heti älyttömiä määriä. Mulla on mennyt kaksi vuotta, että olen saavuttanut näinkin ison lukijamäärän!
      Se että ihmiset löytävät blogisi - siihen menee aikaa. On olemassa ihan satavarmasti nettisivuja missä linkkaillaan blogeja, mutta itse en ole aiakaan viimeisen puolentoista vuoden aikana linkkaillut enään mihinkään sellasieen. Lähinnä mä linkkailen uudesta postauksesta tideon Facebook-sivuilla oleviin blogiryhmiin, jos sitäkään.
      Ei muutakun malttia ja linkkaile blogisi linkkejä kommenttienkin yhteydessä. Myös linkkaa blogisi postaukset on hyviä mahdollisuuksia saada blogia esille :-)

      Poista
  25. niinaorvokkii.blogspot.fi

    VastaaPoista
  26. Anonyymi6:59 ap.

    Tykkään sun blogista niiiiin paljon♥♥! Oot paras vlogaaja ja blogin pitäjä ikinä,vaikka on paljo muitaki hyviä,mut sä oot paras♡Sun näistä postauksista ja youtube videoista tulee aina kiva fiilis♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos tositosi paljon! ♥ Sait kyllä tosi leveän hymyn kasvoille. Kukaan ei nimittäin ole ennen mulle sanonut tuollaista, että olisin paras tubettaja :o Kiitos vielä kerran! :-)

      Poista
  27. Anonyymi4:28 ap.

    Onko susta tullut isosisko?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan tähän kysymykseen vähän myöhemmin ;-)

      Poista
  28. Anonyymi5:19 ap.

    Tää oli tosi hyvä postaus! Ja sun kaikki kuvat on oikeesti vaan niin täydellisiä <3 ite jos yritän ottaa omalla kameralla niin niist tulee vaa rumii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Ja pah, täydellisyyttä ne ei ole kyllä nähneetkään :o Ja kuvauksessa kehittyy kuhan vaan ottaa kuvia, kuvia ja kuvia kuvien jälkeen. Joten kuvaile vaan ja ole rohkeasti ylpeä otoksistasi :')

      Poista
  29. Anonyymi11:25 ip.

    Omg näin sut 15.5 Jyväskylässä! Olit tosi kaunis! :) Kivoi nää sun blogi tekstit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo siellähän minä, kiitos hurjan paljon! :-)

      Poista
  30. Anonyymi6:21 ap.

    keep going girl, nää postaukset on mahtavia!

    VastaaPoista
  31. Anonyymi2:05 ap.

    Hei sulla on aika pitkä tauko ollut jo :o Toivoisin lisää postauksia,koska nää on ihan älyttömän kivoja ja sun blogia on niin kiva lukea! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, uusimmassa postauksessa kerronkin vähän syitä :') Kiitos kommentista sulle♥

      Poista
  32. Anonyymi6:24 ap.

    Moikka! Haluisin kysyä että ootko helluntaiseurakuntalainen kun kattelln sun kavereitten igitä ja niillä on kuvia YC:stä :) ? En todellakaan tarkoita millään pahalla vaan itsekin olen sellainen :D ja kun sulla on instan biossa kirkon kuva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo oon uskovainen ja kuulun Missio Church seurakuntaan, joka on siis vähän niinkun hellarit mutta eri seurakunta, jos osasin oikein nyt selittää :-D Mahtavaa jos säkin oot uskossa! :-)

      Poista
  33. Anonyymi8:30 ap.

    minkä kokoset noi sun sheinsiden farkut on ja kuinka pitkä oot?:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli S, joka on siis pienin koko ja jouduin vähän pienentämään niitä ja silti on mulle vähän isot :o Mutta oon jotain vähän päälle 150! :')

      Poista
  34. Anonyymi10:23 ap.

    Saanks kysyy et minkä kokosii nää sun kuvat on?:)<3 niinkun height ja widht?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leveyson 800 ja vaakakuvissa korkeus on 533 :-) Tai ainakin pitäisi olla, kun yleensä se leveys määrittyy automaattisesti jos kokoa muokkaa jälkikäteen :-D

      Poista
  35. Anonyymi10:02 ip.

    Taas aivan mahtava postus. Hei oisko mitenkään mahdollista että tekisit mum tag in tai jonku hiusrutiinin tai vastaavaan? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :-) Ja kivoja ideoita - katsotaan itä saan aikaan!

      Poista
  36. En käytä mitään tiettyä vaan kirjottelen Googleen ongelmani ja siihen yleensä tulee linkkejä apublogeihin, joissa on sitten vastaus! :-)

    VastaaPoista
  37. Anonyymi9:00 ip.

    Moikka! Ensinnäkin ihan mahtava kuulla että teet tän jutun eteen paljon hommaa, ja vielä sen muun harrastelunkin ohella jaksat tehdä kunnollisia postauksia ja videoita! Sun työstä ei ainakaan mun silmään paista läpi se että olisi stressiä tai muuta..:-) Itelläkin on harrastus, joka on sekä fyysisesti että henkisesti rankkaa, joten tiedän todella miltä tuntuu:D mutta mä suuresti toivon että jaksaisit tehä tätä vielä pitkään, koska sun blogi on tällä hetkellä ainoo mitä luen ja siitä tulee aina niin hyvä mieli! Oot varmasti monen inspiraation lähde monessa jutussa, niinkun esim mun! Kaikkee hyvää sulle!

    VastaaPoista
  38. Anonyymi12:34 ap.

    Moii! Mä aloin just lukeen sun blogia ja kattoo sun videoit :D Siis ne on nii hyviä, miten saat ton valaistuksen kohdilleen videoissa? Ja ootko kuvaillu ennen ku oot alottamut videoiden teon niiku harjotuksia tai kuvaillu niitä ilman julkaisua? Mä olen itse tehnyt sitä jo vuoden ja en oo oikein varma onko ne videot kauheen hyviä..? :/ Muttaaa oot yks mun lempi blogeista ja youtube kanavista :)

    VastaaPoista
  39. Anonyymi3:08 ap.

    Tää sun blogi on vaa niin ihana!! <3 Tää postaus oli ihana ja erilainen :) Sä sait mut eilen alottamaan oman blogin. Kiitos! <3

    VastaaPoista