15. tammikuuta 2015

PYSTYNKÖ VAI ENKÖ PYSTY?

Heips!
Mä oon tänään ollut ihan sairaan väsynyt. Koulussa virtaa löytyi kumminkin, mutta kun kotiin pääsin suunnitelmissa oli että olisin kuvannut tännekkin jotain kuvia. Söin ja syömisen jälkeen lösähdin mun sängylle ja jumittauduin siihen ihan totaalisesti! Porukat tuli kotiin herättelemään pianotunnille ja vasta siinä tajusin että oho, se postauskin piti tehdä. No mulla ei oo kuvia, eikä oikein ideoitakaan joten kaivelin teidän ideoitanne ja päätin kertoa teille muutamia uudenvuodenlupauksia!

PicMonkey Collage1

Haluan alkaa miettimään tarkemmin mitä tarvin ja mitä en. Säästän ihan hirveesti rahaa jos mietin jokasen ostoksen tarkkaan ja kunnolla. Jos en tarvii mitään sillä hetkellä - niin on mun oikeastaan turhaa lähteä ollenkaan kaupoille! Kumminkin sieltä lähtisi jotain sellasta mukaan mitä mä en tarvisi just sillä hetkellä. Jos säästäisin (esim. sen verran mitä menisi vaikka yhteen paitaan) joka kerta - saisin ne säästöön ja sitten kun tulee oikeasti tarve niin voisin napata ja ostaa vaikka jonkun kalliimmankin!

PicMonkey Collage2

Haluan uskaltaa pukea erilaisia tyylejä. Nään melkein päivittäin blogeissa ihania asukuvia! Yleensä kuvissa seisoo joku 16-20v tyttö ihanan tyylisissä vaatteissa, makeissa yksityiskohdissa jne. Oon aina niitä katellessa miettinyt että 'voikun mä uskaltaisin pukeutua myös noin'. Oon niin pienikokoinen, että pelkäisin ihmisten katseita kaupungilla jos mulla olisi vaikka pitkä kangastakki. Kyllä niitä munkin kokoisille löytyy, mutta oon vaan aina sanonut itselleni 'ei toi sopisi mulle'. Haluan ainakin muutaman kerran mennä mun oman mukavuusrajan yli  ja kokeilla aivan jotain uutta!

idkuva

Haluan kasvaa, syödä ja liikkua terveellisesti. Oon kehonrakenteeltani tosi hoikka, farkkujen etsiminenkin pelkästään tuntuu jo isolta vaikeudelta, koska kaikki tuntuu olevan liian isoja. Oon ottanut nyt tavoitteeksi en, että lihottaisin (kyllä) itseäni muutaman kilon ihan normaalipainoiseksi ja alottaisin tekemään lihaskuntoa säännöllisin väliajoin! Luin jostain nettisivulta, että jokapäiväinen ruokalusikka öljyä auttaa. Sekä ruisleivän syöminen juuston ja makkaran kera. Haluan että en kuule enää tuttua lausetta 'voi kun sä olet laiha'.

PicMonkey Collage4

Haluan panostaa blogiin ja YouTube kanavaan. Mulle on lähtenyt uuden koneen myötä aivan uudenlainen innostus bloggaamiseen ja videoiden tekemiseen! Aijon opetella uusia juttuja, tapoja ja kokeilla erilaisia kuvaustekniikoita. Kokeilen julkaista blogissa monipuolisia postauksia ja kokeilemaan täälläkin jotain aivan uutta! YouTube kanavalla haluaisin kokeilla tehdä videoita sillon kun haluan. Päivänvalo on tällä hetkellä niukassa ja nekin ajat mitä valosta olisi hyötyä istun koulunpenkillä opiskelemassa!

PicMonkey Collage5

Haluan sisustaa paljon. Sisustaminen on ollut mulle pienestä pitäen läheinen juttu. 11-vuotiaana mun haaveammatti oli sisustussuunnittelija ja tein paljon pohjapiirrustuksia ja niihin sisustuksia. Suunnittelin meidän jokaiselle huoneelle sisustuksen (onneksi niitä ei toteutettu). Mä olin perheestä äidin lisäksi se joka tykkäsi järjestellä tavaroita huoneessa ja mallata kaikkea kaiken kanssa - vaikka liian helposti pöydät täyttyi liiasta krääsästä! Nykyään multa löytyy samanlainen innostus sisustamista kohtaan.

PicMonkey Collage6

Haluan viettää ihanan vuoden perheen, suvun ja ystävien kanssa! ♥︎ No more words. Tärkeää on omistaa läheisiä vierellä ja niiden kanssa laatuaika on kultaakin arvokkaampaa. Tänä vuonna mä aijon myös viettää ja tehdä paljon uusia asoita mulle läheisten ihmisten kanssa mitä koskaan aijemmin oon tehnyt!

Löytyykö sulta jotain uudenvuodenlupauksia?
Pics from weheartit

34 kommenttia:

  1. Anonyymi12:09 ip.

    pakko myöntää, että itekkin vihaan tuota "ootpas sä laiha" lausetta, olipa se sitten missä muodossa tahansa. melkeen sama asia, kuin sanois jollekkin ylipainoiselle että "ootpas sä lihava". En tykkää yhtään ja yleensä huomautankin asiasta jos joku mulle mun laihuudesta huomauttelee :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha totta puhut! :-) Musta välillä tuntuu myös aika pahalta jos joku ns. 'valittelee' mun laihuudesta :-D

      Poista
  2. Tosi kiva postaus, tykkäsin ! :)

    VastaaPoista
  3. Multa löytyy blogista eilen postattu 'guide to 2015' ei niinkään lupauksia vaan haaveita ja toiveita! :)
    idabloggaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, meenkin katsomaan! Ja heh, mullakin nämä on varmasti enemmän haaveita / toiveita kun ihan lupauksia lupauksia :-D

      Poista
  4. Joka kerta kun sun blogiin törmään niin aina hämmästyn kuinka ihana ja _nuori_ bloggari siellä ruudun takana kirjoittelee. Ja mä nään niin itseni sussa. 14-vuotiaana olin ihan samanlainen kuin sinä. Tosi pieni ja hoikka (ja aina siitä sai kuulla ja saa kuulla edelleen vaikka nykyään normaalipainoinen olen). Sen sulle sanon, että sulla ei ole kiire saada sitä massaa kehoon eikä varsinkaan tarve stressata siitä (en tarkoita että automaattisesti stressaisit). Sun ikäiseni kroppa on vasta alkanut kehittymään, joten kyllä sitä massaakin alkaa tulemaan. Se on ihana huomata, että sua kiinnostaa kuinka se tulee, tuleeko se rasvana vai lihaksena. Sä oot ihana inspiraation lähde, mutta älä kiirehdi siinä ajatuksessa, että ihmiset alkaisi vaatimaan sulta sitä mitä sulta ei vielä pidä/tarvi vaatia.
    Ja toivottavasti et ottanut tätä alentavana tai sellaisena "koska mä olen sua vanhempi" - kommenttina. Oot ihan huippu ja todellakin liityin nyt vihdoin sun lukijaksi :)

    http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau kiitos Eveliina ihan tuhannesti! Voi miten ihana tää kommentti onkaan..
      Ja jep, totta puhut! Massaa tulee mullekkin ihan satavarmasti kun oon vähän vanhempi. Ja jep nimenomaan en halua hankkia pelkkää rasvaa vaan enimmäkseen lihaksia :-)
      Ja en todellakaan ottanut alentavana kommenttina - tämä oli niiin ihana kommentti. Tää anto mulle heti sellasen mielen, ettei mulla ole kiire kasvaa mihinkään suuntaan, koska kasvan millon kasvan. Varmasti tuun kasvamaan vielä ja paljon!

      Kiitos sulle vielä kerran tästä ihanasta kommentista Eveliina! <3

      Poista
  5. Anonyymi1:47 ip.

    Minkälaisista vaatetyyleistä sä tykkäät itelläs tai muilla? Onks sul ketää keltä katot "mallia" pukeutumiseen tai tämmöseen, kun sulla on ihan super kiva tyyli, vaikutat aina positiiviselta ja pirteeltä plus oot kaiken lisäks nii sulone! Sun blogiski on tosi tyylikäs, selkeä ja laadukas varsinkin, kun miettii et minkä ikänen oot :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo mitään tiettyä 'ttylilajia' mistä tykkään. Ja ei oikeastaan oo mitään tiettyä henkilöä mistä kattoisin mallia. Mun tyyli on just sellanen basic ja sellanen nii sentakia haluisin kokeilla jotain uutta! :-)
      Kiitos ihan älyttömän paljon, ihana sinä! :-) <3

      Poista
  6. Mahtava postaus ja muutenkin niin ihana tää sun blogi ja ja jaksat panostaa tähän kauheesti<3
    Tuli itekkin tehtyä uudenvuodenlupauksia(ja ihan reilusti:D) mm. jatkan urheilua ja terveellisesti syömistä ja pyrin vähentämään lihan syömistä.

    Kaipailisin blogissani kipeästi ideoita kuvapostaukseen:) http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos<3 Ihana kuulla että huomaat miten panostan tähän!
      Kivan kuulosia lupauksia! :-)

      Poista
  7. Anonyymi3:56 ap.

    Ginatrigosta (en tiiw miten kirjoitetaan) löytyy ainakin ihan tosi pieniä farkkuja ja uskon et sullekkin sopivia:))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mutta ostin sieltä kerran farkut mallilta Molly ja ne on venynyt niiiin paljon että joudun varmaan pienentämään niitä että pystyn taas käyttämään :-D Joten en oo sen jälkeen uskaltanut ostaa Ginasta enään!

      Poista
    2. Anonyymi5:12 ap.

      Jep mullakin noi mollyt osoittautu tosi huonoiksi kun ne ei enää istunut ollenkaan, mutta oon tykännyt paljon ginan Alex mallista :-)

      Poista
    3. Oi joo mun täytyykin kurkata millanen tuo Alex malli on! :-)

      Poista
    4. Anonyymi9:00 ap.

      itelläniki ollu toi Alex malli ja täytyy kyl sanoo et nää ei oo venyny olenkaa vaa pysyny just sellasiin mitä ne olikii! :)

      Poista
  8. Anonyymi4:42 ap.

    Olis sulle pari kysymystä ! :-) käytätkö tunnilla koskaan kännykkää tai yleensäkkin koulussa ? Kannatko repun mukana tunneille vai pidätkö päivät loksassa? Kuinka paljon aikasemmin sun pitää alkaa valmistautua treeneihin? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan mielelläni! :-)
      En käytä tunnilla mutta toki välituntisin! Kannan reppua koko ajan mukana ja alan valmistautumaan 20min ennen lähtöä :-)

      Poista
  9. Voin kyllä samaistua suhun. Musta on ärsyttävää kun kysellään että syötkö sä tarpeeks tai että ootpas sä nykyään ohkanen ja sitten katsotaan oudosti uimahalleissa ja ohikulkijatkin on tyyliin silleen 'Syö tyttö hyvä'. Vielä kun mulla on ollu tavotteena saada lihasmassaa näkyviin ja automaattisesti silloin rasvaa lähtee kehosta, mutta kyllä mä kuitenkin syön isoja annoksia, mutta vaan puhtaampaa ruokaa. No mutta, ei kai tommosesta huomauttelusta ikinä pääse eroon. Jotkut ei vaan tunnu tajuavaan sitä että se voi loukata yhtälailla kun jos haukuttais lihavaks. Tsemppiä sulle kuitenkin lihottamiseen ja sitä myötä lihaskunnon tekemiseen ja tuloksien saavuttamiseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten totta! Huomaa että tiedät mistä puhun ja mitä tarkoitin tolla, koska puhut ihan asiaa mitä mäkin ajattelen. :-)
      Se on jännä miten mäkin oon nykyään tosi tympääntynyt jos joku sanoo mulle 'syö tyttö hyvä' yms.
      Mutta Eveliinan kommentin myötä mä niinkuin muistutan myös itseäni siitä että kyllä sitä massaa tulee kuhan kehityn ja kehityn :-)
      Kiitos kommentista jälleen kerran Nelli<3

      Poista
  10. Anonyymi8:46 ap.

    minkä värinen kånken sul on ? :-) ja monelta aamusin sun bussi lähtee ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummansininen! :-) Vaihtelee aamuista mutta siinä 25 yli ta puolelta!

      Poista
  11. Anonyymi8:42 ip.

    sun blogi on upee kokonaisuutenaan ! ❤️ huomaan että panostat tähän ja paljon! oon kattonu kaikki sun videot ja lukenu joka ikisen postauksen , ja luen niitä monta kertaa kun en ikinä kyllästy niihin ❤️ oot ihan mahtava persoona ja pidä siitä kiinni! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan super paljon! <3 Tästä tuli kyllä ihan sairaan hyvä mieli ja saitkin mut hymyilemään tällä kommentilla, kiitos <3

      Poista
  12. Anonyymi9:55 ip.

    Mitkä kuoret sulla on tällä hetkellä puhelimessa? :-) saatko viikkorahaa ja jos saat nii paljon? Onko sulla pankkikortti? Käytätkö sitä pipoa koulussa mikä oli sulla päässä sun snabchatin my storyssä ja mistä oot ostanut sen? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellasen valkoset kuoret Glitteristä! :-) En saa viikko- tai kuukausirahaa ja ei ole. Käytän aina välillä ja H&M:ältä katsohan uusi postaus :-)

      Poista
  13. Anonyymi1:04 ap.

    Oon lukenu ihan hirveen kauan sun blogia mutta koskaan en jostain syystä oo eksyny tänne kommenttejen puolelle kehumaan sua ja sun blogia! Nyt on kuitenkin oikee hetki sanoo että ihailen sua ihan suunnattomasti ja oot tällähetkellä mun ehdottomasti isoin inspiraation lähde!! Mä itse olen ollut koko elämäni laiha mutta viime vuonna sain sosiaaliselta medialta sekavia ajatuksia, just näistä fitnessblogeista ja laihdutuksesta paasaamisesta, ja sairastuin anoreksiaan. Juuri tälläisien tekstin, minkä sä kirjotit, saa mut oikeasti ajattelemaan ja paranemaan päin, vaikka hassulta kuulostaakin. Lukiessani ton "syödä terveellisesti" ahdistuin heti, ja ajattelin että säkin alat touhottaa siitä että joo, aijon jättää kaikki herkut ja roskaruuan pois ja ruuaksi syön sitten aina salaatin jne. mutta onneksi ei!! En voi sua sanoin kehua mutta toivottavasti tiedät sen ilman kehumistakin, että oot kerta kaikkiaan upea! Ei voi kuin ihailla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau... Siis wau. Et varmaan tiedäkkään miten ilahdutit mua tällä. Oon ihan sanaton ja mä en osaa sanoa muuta kun että kiitoskiitoskiitoskiitos <3 Tää merkitsee kyläl tosi paljon!
      Ja jep, muakin ahistaa aina välillä kaikkien fitnessblogien kirjoitukset miten pitäisi laihduttaa jnejne. Itsekin yhdessä vaiheessa kävin ravitsemusterapeutilla koska söin aika vähän. Nyt kumminkin mulle maistuu ruoka paremmin kun ennen! Ja en kyllä pystyisi vaihtamaan tällä hetkellä mitään ruokaa pois. Syön kaikkea aina sillon tällön ja myös herkut kuuluu siihen! Hyvä että yhmmärsit mitä tarkoitin tolla 'syödä terveellisesti'. Haluan vaan saada mun painon ihan normaalipainoon ja ettei painoideksikään roikkuisi alhaalla! Musta on ihana kuulla että oot saanut musta voimia parantumiseen ja mä toivon että pystyt pian olemaan taas niinkuin ennenkin! :-)
      Voimia ja tsemppiä sulle super paljon<3

      Poista
  14. Anonyymi11:52 ap.

    Tuo ootpa sä laiha kommentti on kyllä tullut tutuksi täälläkin, mutta onneksi nykyään kuitenkin harvemmin, jos koskaan :).

    VastaaPoista
  15. Anonyymi12:45 ip.

    Sulle ei kyllä valitettvasti vielä 16-20vuotiaiden fashion ihan sopis! Mutta pääset varmasti olemaan luova ja laittaa kivoimmat vaatteet ikinä päälle. Pitkät kangastakit seiskaluokkasella ei vaan ehkä oo se juttu. Mut muuten sulla on kyllä tosi kiva blogi:)

    VastaaPoista
  16. Anonyymi1:30 ip.

    Ole oma itsesi!!! Älä välitä muiden mielipiteistä. Tee se mistä tykkäät! Ihana blogi. Musta olis ihanaa nähdä jollain seiskaluokalaisella kangastakki.

    VastaaPoista
  17. Anonyymi1:40 ip.

    Ole oma itsesi!! Älä välitä muiden mielipiteistä!! Ihana blogi. Olis ihanaa nähdä jollain seiskaluokkalaisella pitkä kangastakki.

    VastaaPoista
  18. Ole oma itsesi älä välitä muiden mielipiteistä. Ihana blogi,olen lukenut sinun kaikki bostaukset ne ovat ihania. Minullakin on Blogi nimellä Lottis seikkailee olisi ihanaa jos sinä menisit lukemaan sitä.

    VastaaPoista